Conan the Barbarian 156 - Lanet

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,993
13,518
9Tgy8hQ.jpg

ZpBvlN3.jpg


Conan ve Kull hakkında makaleleri çeviren, hikayeleri bizimle paylaşan hüseyin aksakal nezdinde tüm forumun Conan severlerine ithaf edilmiştir. Bu balonlamanın metinleri yine sevgili Shoryuken tarafından temize çekilmiştir. Bu balonlamalar, sevgili hüseyin aksakal çevirdiği öykü ve makaleleri yapılan bu balonlamalara koymamıza müsaade ederse sıradan bir balonlamadan daha değerli koleksiyona sahip olmuş olacağız..

 
Son düzenleme:

hüseyin aksakal

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2010
773
5,728
Kdz. Ereğli
Sayın Ekenciz,
Nazik ithafınız için teşekkür ederim. Benim paylaşımlarım, zaten sizlerin, yıllardır yararlandığımız bu forumu var eden arkadaşların çabalarına teşekkür mahiyeti taşıyordu.
Nezaketinizle emek veren arkadaşlara duyduğum minnetin artmasına yol açtınız. Bilmem ki bu borç nasıl ödenir?

Diyarda yayınladığım çeviriler, ilgi duyanların yararlanması içindir. Dilediğinizce kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleme:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,993
13,518
Nazik cevabınız ve izniniz için teşekkür ederim. İnşallah bir dahaki balonlamarda sizin yazıları ekleyeceğim. Şimdi yaptığım gibi ingilizce asıllardan balonladıklarım, içinde yeni bir şey içermediklerinden dolayı bana biraz yavan geliyor, sizin çevirileriniz bu yavanlığı ortadan kaldıracaktır.
 

Makinist16000

Kıdemli Üye
8 Eyl 2010
123
220
Bursa / Osmangazi
Hikaye sanki Creepy öykülerinden fırlamış gibi olmasına karşın zevkle kendini okuttu . Conan ... Bu karakterin bende ki yeri gerçekten çok farklı .


Bu arada sadece kapak ile ilk sayfanın çizimlerine bakıldığında dahi John Buscema ve Ernie Chan birbirlerinden tarz olarak ne kadar da farklılarmış onu görüyorum .

Merhum Buscema bilen bilir , ölümünden önce yaptığı bir açıklama da yıllar boyu çinilemecilerin yaptığı işleri mahvettiklerini söylemişti . Özellikle de Filipin'li çizerlerin ... Sanırım sadece Ernie Chan değil , Alfredo Alcala , Rudy Nebres ve benim de favori çizerlerimden olan Tony De Zuniga gibi Sevilen Filipin'li çizerleri de kapsıyor bu serzeniş .

Şahsen yıllarca Conan yorumlarını zevk ile okuduğum bu çizerlerin hep Buscema ile uyumlu bir takım olarak çalıştıklarını düşünmüşümdür . Gerçek pek öyle değilmiş belli ki ...

Neyse , asıl mesele bu güzide eser için teşekkür ederim . Emeklerinize , çabalarınıza karşı yapabileceğim tek şey bu gibi . Tekrar , tekrar teşekkür ederim ...
 

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
388
9,653
İstanbul
Usta çizerlerden ve usta balonlamacılardan Conan keyfimize diyecek yok. Teşekkürler dostlarım Shoryuken ve Ekenciz
 

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,144
Eline sağlık değerli dostum.
Bir eksik daha tamamlanmış.
Emeklerin için teşekkür ederim.
 
Üst