![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 312707
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Sonunda Albay'a verdiğim sözün ilk adımı. Renkli Conan maceralarının orijinal sayılarına benim de katkıda bulunabileceğimi söylemiştim. Elbette hepsini ben yapacağım gibi bir iddiam ve zamanım yok. Ancak burada katkı veren arkadaşları ve samimi ortamı görünce herkes gibi ben de elimi taşın altına koymak istedim ve ilk sayı ile başladım. Bu sayıyı büyük bir zevkle balonladım diyemeyeceğim. İlk sayıların çizgileri bana göre kötü. Neden böyle olduğunu Roy Thomas, tutup tutmayacağını bilinmeyen bir yayın için ücreti yüksek gelen John Buscema'nın yerine ucuz diye Barry Smith'in, hem R.E. Howard'ın mirasçılarına çizer kadar telif ödemek gerektiği için, tercih edildiğini daha sonraki Conan sayılarında posta kutusu bölümünde yazmıştı. Bugün bu noktadan bakınca, eğer Conan'ı, bu çizgilerle BW Simith ve onun gibiler çizmiş olmasaydı sonu kesinlikle parlak olmaycaktı. Sinema filmini bile görmeyecektik. Zira o dönemde benzerleri yapılan barbar hikayelerinden hangisinin hatırda kalır bir sinema filmi yapıldı ki, Conan'ınki yapılsın, değil mi? Neyse lafı fazla uzatmadan sizi arkaik çizgileriyle Conan'ın ilk sayısına doğru kılıçlıyorum. Albay, profosör, Büyük Beyaz, Raven, Mehmet Ali, Gulyabani, enger66, gruznan, brutaltruth, Sheravesh ve adını şimdi sayamadığım tüm çizgidiyarı gönül dostlarına sunuyorum. Bu ilk balonlama, ilk bir kaç sayfada balonların rengi farklı sonra tekrar siyaha döndüm. Siyah daha iyi gibi geldi. Geri dönüp o renkli yazıları siyah yapamadım, affola. Gerçekten zor iş balonlama işi. Burada balon işi yapan arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu direnc11 tarafından (10.Temmuz.2015 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir. Sebep: ... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Adını sayamadığın Çizgi Diyarı üyeleri adına
bende teşekkür ederim. Hadi bakalım buna yeni bir bölüm açılıp oradan devam edebilecek mi?.. Emek için teşekkürler.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Söz sevgili savok, bir dahakini size ithaf edeceğim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Yok benimki ortalığı karıştırıp
ilgiyi artırmak başka bir amaç yok.. Ama sonrakilerin sözünü alacaksam kinayeli yazmaya devam.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Paylaşımınız için teşekkür,inşallah paylaşım sitesiileride sorun yaratmaz.
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Filepost şu an en sorunsuzlardan birisi. Ama ilerde ne olur bilinmez elbette.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2600471
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir "Çizgi Diyarı" gönül dostu olarak,
paylaşım ve değerli emekleriniz için teşekkür ediyorum. Saygılarımla... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
![]()
Çok zor ve yoğun emek isteyen bir işe teşebbüs dahi başlıbaşına övgüye ve takdire değer bir çaba.
Armağan Conan olunca diyecek başka her söz fuzuli Teşekkürler ekenciz, devam, devam. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]()
Bugün balonlama açısından miladi bir gün olsa gerek. Yanlış saymadıysam bu bugün indirdiğim 5. farklı balonlama çalışması oldu. Tabii ki bu kadar çalışmanın hepsine okuyup da yorum yapmak zor. Ama bunu okuduktan sonra yorum yapıyorum. Yazıların balon çerçevelerinin üstüne ve dışına taşmaması için azami dikkat sarfedilmiş, bunu için zaman zaman font boyutu ve harf aralığı ile oynanmış olsa da, benim için doğru yerleştirilmiş yazı büyüklükten daha önemlidir. Tersini savunana da saygım sonsuz. Bold ve italik kullanımı sanırım orjinaline uygunluk sağlamak için seçilmiş.
İlk balonlamamı bilmiyoru ama bence "olmuş", teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 136019
•Rep Seviyesi :
![]()
çok güzel çalışma olmuş, teşekkürler. homeric ve sen bu işi biliyorsunuz. sizlerin çalışmalara göre benimki acemice ama zamanla düzelteceğim inşallah.ellerinin dert görmesin, artık devamını bekliyoruz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Conan the Barbarian 001 - Conan'ın Gelişi | Dindar Diker | Conan The Barbarian (Çeviri - Balonlama) | 12 | 15.Nisan.2019 16:29 |
Conan the Barbarian 022 - The Shadow Of The Vulture - Conan'ın Gelişi | uzung | uzung | 3 | 17.Nisan.2018 23:09 |
Conan the Barbarian 260 - Shuma Gorath'ın İkinci Gelişi | albay | Conan The Barbarian (Çeviri - Balonlama) | 7 | 20.Nisan.2015 15:26 |
Conan the Barbarian 238 - The Death Of Conan - Conan'ın Ölümü | say''er | Conan The Barbarian (Çeviri - Balonlama) | 11 | 29.Nisan.2012 01:48 |
Conan The Barbarian & The Savage Sword Of Conan The Barbarian E-mule Linkleri | Colinmccay | Time Gate | 3 | 04.Ekim.2009 13:24 |