Conan The Barbarian Annual 01 - Hayvan Adamın İni

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,617
İzmir
Conan Yıllıklarının ilk sayısı ile karşızdayım. Birinci sayıda ''Hayvan Adamın İni'' ve ''Fil Kulesi'' isimli maceralar var. Daha önce Alfa (Farklı serilerde defalarca) ve Lal baskılalarından okuduğumuz bu sayılar forumumuzda CTB bölümünde ekenciz taradından da balonlandı.
00.jpg

Bu kadar tekrarın üzerine tekrar balonlama yapmadım. Lal taramalarını photoshop ile tekrar düzenleyip daha iyi hale getirdim ve bu sayıyı düzenledim. Arşivlik olduğuna inandığım yıllığı beğeninize sunarım.

 

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,618
metu
Teşekkür ederim kardeşim,çalışmalarınız çok değerli bizler için.Emeklerinizin karşılığı bir teşekkür olsada,özverili çalışmalarınıza devam ediyorsunuz.
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
annual, klasikler, ctb,ymd, tmkd,ssoc, ve sayamadığım ve bilmediğimiz belkide niceleri...
ne mübarek adammış bu conan , ne ekmeğini yediler beeee.... ben bu yayınevlerinin yerinde olsam, en azından barry smith ve benzerleri çizimleri iyi kalite bir ressama yeniden çizdiririm öyle yeniden sunarım. ama adamlar nasıl alışmış pişmiş armuta, yeni bir isim hop oldu da bitti maşallah.. conanın üzerine koydukları tek şey yeni seri ismi.
zaten renklileri olmasa çekilir şey değil, john buscema, ernie chan, mike docherty ve bir kaç ressam daha, onların haricindeki çizgiler beni zaten tatmin etmiyor. ctb deki renklilerle kurtardık biraz. yıllarca conanın ikincil maceralarını sırf okumuş olmak için okudum. karmakarışık çizgiler, kötü basım vs kaliteden uzaktı.
neyseki çizgidiyarı iyi çalışıyor, nerde ne varsa ,çıkmışsa burada.
teşekkürler çizgi diyarı
 
12 Şub 2010
15,006
543,719
Kapağı bile yeter
Conan'ın en kötü kaliteli baskılarını, minyatür baskılarını bile gecenin geç vakitlerinde gözlerim şişinceye kadar okumaktan hep büyük keyif aldım
Defalarca okumuş olsam da her tekrar okuduğumda dahi keyif almaya devam ediyorum Conan'ı.
Sevgili The_DraknesS gibi benden daha fazla keyif alanlar olduğunu görmekten mutlu oluyorum.
Sağol sevgili dostum.Emeklerin övgüye değer.
 

djeko35

Kıdemli Üye
1 Şub 2012
168
138
İzmir
Conan ile büyümüş bir kişi olarak (Alfa'nın kötü ve karışık baskıları ile) bu paylaşımları takdir etmeden geçemiyorum, yıllar sonra renkli olarak okuma şansı hakikatten bambaşka bir keyif. The_DarknesS ustaya emeklerinden ötürü sonsuz teşekkürler.
 

Hellblazer

Onursal Üye
31 Mar 2012
751
1,583
Gotham
Daha önce bu 2 macerayı okumuş olsam da aynı zevkle yine okudum. Klasik ve renkli maceralar için teşekkürler.
 
Üst