Forumdaki iki eksik sayıdan biri
Diğer eksiği henüz bulamadım.
Eksik bir tane kaldı diyorum ama yeniden taranması gereken onlarca sayı var.
Belki bir gün o işi yapabiliriz.
Şimdi ne yaptım önce çit sayfa 300 dpi renkli, filtresiz tarama, hiç dokunmadan paylaşıyorum.
Sonra tek sayfa kenarları düzeltilmiş ham tarama, onu da paylaştım.
Sonra yine tek sayfa beyazlandırılmış kenar marjları verilerek eğrilikleri düzeltilmiş tarama, isteyen istediği gibi okusun diye…
Birde taramacılara düzenlemecilere örnek olsun diye…
Bu sayı iki öyküden oluşuyor; birincisi “Step Yağmacıları” Don Kraar öyküyü yazmış, Dave Simmons da çizmiş… Kozakların komutanı olan Conan kaçırılan Turan prensesi için fidye almak isterken kozaklar kıza sahip olmaya çalışmaktadırlar, Turanlar da Kozakların peşindedir, keyifli hikâye...
İkinci öykü ise “Ölüm Mevsimi” adını taşıyor, John Buscema başlamış, Ernie Chan bitirmiş, anlayacağınız tam usta işi… Yine şu uyuz olduğum “Ruh Yiyici” adlı ezeli düşmanı ile bir macerası…
"Ağzımın tadı yoksa, hasta gibiysem,
Boğazımda düğümleniyorsa lokma,
Buluttan nem kapıyorsam, vara yoğa
Alınıyorsam, geçimsiz ve işkilli,
Yüzüm öfkeden karaya çalıyorsa,
Denize bile iştahsız bakıyorsam,
Hep bu boyu devrilesi bozuk düzen,
Bu darağacı suratlı toplum!"
Diğer eksiği henüz bulamadım.
Eksik bir tane kaldı diyorum ama yeniden taranması gereken onlarca sayı var.
Belki bir gün o işi yapabiliriz.
Şimdi ne yaptım önce çit sayfa 300 dpi renkli, filtresiz tarama, hiç dokunmadan paylaşıyorum.
Sonra tek sayfa kenarları düzeltilmiş ham tarama, onu da paylaştım.
Sonra yine tek sayfa beyazlandırılmış kenar marjları verilerek eğrilikleri düzeltilmiş tarama, isteyen istediği gibi okusun diye…
Birde taramacılara düzenlemecilere örnek olsun diye…
hamcs.jpg/file)
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
hamts.jpg/file)
Giriş yap veya üye ol.
beyaz.jpg/file)
Giriş yap veya üye ol.
Bu sayı iki öyküden oluşuyor; birincisi “Step Yağmacıları” Don Kraar öyküyü yazmış, Dave Simmons da çizmiş… Kozakların komutanı olan Conan kaçırılan Turan prensesi için fidye almak isterken kozaklar kıza sahip olmaya çalışmaktadırlar, Turanlar da Kozakların peşindedir, keyifli hikâye...
İkinci öykü ise “Ölüm Mevsimi” adını taşıyor, John Buscema başlamış, Ernie Chan bitirmiş, anlayacağınız tam usta işi… Yine şu uyuz olduğum “Ruh Yiyici” adlı ezeli düşmanı ile bir macerası…
.jpg/file)
.jpg/file)
"Ağzımın tadı yoksa, hasta gibiysem,
Boğazımda düğümleniyorsa lokma,
Buluttan nem kapıyorsam, vara yoğa
Alınıyorsam, geçimsiz ve işkilli,
Yüzüm öfkeden karaya çalıyorsa,
Denize bile iştahsız bakıyorsam,
Hep bu boyu devrilesi bozuk düzen,
Bu darağacı suratlı toplum!"