PortalAnasayfa GruplarGruplar AlbümlerAlbümler Tüm üyelerTüm Üyeler EtiketlerEtiketler
Geri git   Çizgiroman Diyarı > Çizgiroman & Kitap Diyarı > Çizgiroman Dünyası > Conan
Kayıt Ol

Conan Alfa Dergisi (Kara Kıyıların Kraliçesi) Sıralı Liste (12)

Conan Alfa Dergisi (Kara Kıyıların Kraliçesi) Sıralı Liste (12)

Conan

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 03-01-2010, 14:04   #11
cakiciali

cakiciali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 13144
•Rep Seviyesi :
cakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond reputecakiciali has a reputation beyond repute

Alıntı: bozan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Forum gece teknik bir sorun yaşadı. Linkleri yeniden düzenlememiz gerekecek...

Düzelttim , şimdi bir sorun olmaması lazım..

tşk ...dostum ..aynı sorun diğer başlıklardada yer alıyordu .umarım onlarda düzelmiştir..
cakiciali isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2010, 15:28   #12
avkaracan

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
avkaracan is on a distinguished road
Standart ellerine sağlık kardeş

çocukluğumunn kahramanı ve kadınınıyla yeniden karşılaşma şansı verdiğin için çok teşekkürler
avkaracan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2010, 22:55   #13
The_DarknesS

The_DarknesS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 67294
•Rep Seviyesi :
The_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond reputeThe_DarknesS has a reputation beyond repute

Conan'ın en güzel seridi belkide ''Kara Kıyıların Kraliçesi.''dır.
Belit öyle mükemmel bir karakterdir ki; Conan onun yanında 2. adam olmayı kabul etmiştir. Conan'ı siz sorgusuz sualsiz 2. adam olduğunu kaç kez görebilirsiniz. Sonu mutlak evliliğe giden bu öykü Conan'ın geleceğini farklı düşünen yazarlar için Belit'in ölümüyle sonlandırılır. Aynı zamanda Conan bu seride çok uzun zaman arkadaş olacağı Zula'yla da tanışır.
Harika seri. Tavsiye olunur.
The_DarknesS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2010, 15:13   #14
parsifal

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
parsifal is on a distinguished road

Bu serinin 6. sayısını piyasada bir türlü bulamıyordum. Kadıköy çarşısı ve kadıköydeki diğer sahaflara baktığım halde 12 sayılık serinin hep aynı sayıları vardı. Geçen hafta şans eseri Kaan Comics'te Altan Abi'de buldum Bu arada Red Sonja'nın 7 sayılık fasiküllerin 5. sayısı eksik. R"ed Sonja Conan'a karşı". Bu macerayı okudum ama başka ciltlerin içinde. Acaba elinde fazla olan veya bu sayıyı satmayı düşünen var mıdır? Teşekkürler. Yaşasın çr kardeşliği
parsifal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
alfa, conan, dergisi, kara, kraliçesi, kıyıların, liste, sıralı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil