Çizgilerle Atatürk Serisi 02 - Atatürk ve Milliyetçilik

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,491
izgilerlerleatatrkserisi02atatrkvemilliyetilik.jpg
izgilerlerleatatrkserisi02atatrkvemilliyetilik.gif


Seri 4 kitaptan oluşuyor ne yapıp edip diğer 2 kitabıda bulacağım.

Çizgilerlerle Atatürk Serisi 02 - Atatürk ve Milliyetçilik.rar 90.5 MB



6 şubat 2021 link yenilendi,


ALTERNATİF


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,346
1,721
Değerli Çizgi Diyarı Ailesi,

Bu konuda bir kaç şey söylemek isterim.Türkiye'de Atatürk Devrim ve İlkelerine çok saldırıldı.Hemen her görüş ve inanıştan saldırı yapıldı.Saldırılardan en şiddetlisi Atatürk İlkelerinin en önemlisi olan Milliyetçilik üzerine oldu.Milliyetçilik ilkesi yok edildikten sonra diğer ilkeler de tuzla buz edildi.

Oysa Atatürk bu ilke ile "halkı" yerli ve yabancı egemenlere karşı tek yumruk haline getirmek istedi.Anadolu halkını binlerce yıl öylesine bölmüşler ve kolayca yönetmişlerdi ki!

Ne yazık ki şu an itibari ile yine Anadolu halkı bölük pörçük edildi.Halk kendi ortak çıkarları için bir araya gelemiyor.

Bir daha Anadolu halkı konuştuğu ortak dil olan Türkçe etrafında toplanıp yerli ve yabancı egemenlere karşı bir araya gelir mi?

Bilmiyorum!

Ama Atatürk bunu başarmıştı.

Yüce Atatürk'ü ve çalışma arkadaşlarını saygı ve sevgi ile anıyorum.



Sevgili gandor08'e bu güzel çalışma için teşekkür ederim.

 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,491
Bu sebeplerden dolayı bizlerinde tekrar tekrar bu benzeri eserleri okumamız şart ve okutmamız içinde fert olarak elimizden ne gelirse yapmamız lazım.

Ben biliyorum diyoruz bazende, uygulama aşamasında hatalar yapabiliyoruz. Nerden, nasıl, ne uğraşlar verilerek kurulan bu Cumhuriyete sahip çıkmamız lazım, yoksa birileri sahipleniyor.
 

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,346
1,721
Türkiye Cumhuriyeti özüne dönmek zorunda.Maalesef halkı bölük pörçük edenlere göz yuman da Türkiye Cumhuriyeti devleti idi.Halkı daha kolay yöneteceğine inanmıştı.Doğru halk artık kolay yönetiliyor.Ama ülke nerede ise ipotek altında.Gelecekle ilgili belirsizlikler ayrı bir sorun.Halk ise istenildiği gibi bölük pörçük.

Bilinçli insanlarımızın atacağı ufak tefek adımlar dahi şu an itibari ile çok değerli.Halkımız en azından gerçek dostunu düşmanını tanısa yeter.

Bu güzel çalışmalar mutlaka topluma daha fazla yayılmalı.


Tekrar teşekkür ederim sevgili gandor08.


 
Üst