Darth Vader Türkiye Özel Cildi - Çizgi Roman İncelemesi

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,522
Ankara
Paylaşım için teşekkür ederim.
İnceleme ile ilgili düşüncelerim ise maalesef çok olumlu değil. İnceleme yapan kişi, komik desem komik değil. Ciddi desem ciddi değil. Sanki laf olsun, vakit dolsun der gibi bir inceleme olmuş diye düşünüyorum. Ağır çekim ve yüksek kalitede izleyerek insanlar hemen tüm çizgi romanı okuyup bitirebilirler. Basılı medyayı okumaya niyeti olanlar ise bu videoyu izleyerek okumuş kadar olurlar.
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Ben incelemeyi yapan değerli arkadaşımızı şahsen tanıyorum iyi çocuktur efendi huyludur.Dede tarafından Galata Beylerbeyi Galat Beye kadar uzanan soy ağacına sahiptir.Ceddin deden neslin baban tarafından sülalecek böyle inceleme işleri yapan Sultan Abdülaziz zamanında Harem minyatürlerinden sorumlu Minyatür başı olarak Devleti Aliyeyyi Osmaniyye ye nice hizmetleri dokunmuş Pargalı Maktul İbrahim Paşanın okey ve 51 arkadaşı , Matrakçı Nasuh ile matrak yapmış değerli bir Devlet Büyüğümüzün 17 göbek soyundan gelen Osmanlı beyefendisi bir geçmişin genlerini ve DNA larını hatta mitokondiri ve RNA larını taşımaktadır.
Videocular olarak bilinen bu soy Oğuzların Tarayıcılar kolundan düzenlemecigiller obasına kadar giden kutlu bir soya sahip olup kadimden beri bu sektörde faaliyet göstermektedirler.
Bu oba sonraları VHS ve Beta olarak ikiye ayrılmış ve bir ara fetret dönemi yaşanmış sonradan RAKS olarak üretimlerine devam etmişlersede Bellek , Flash Bellek , Harici taşıyıcıların Moğollarla birlikte Anadolu yu işgalleri ile birlikte yandım anam nidaları ile soluğu Ontorio da almışlardır.Uzun süre nargile cafe işletip Büyük Şeflere video izlettiren bu asil soy zamanla kızılderili cariyelerde edinmişler ve Meluncangillerin ilk örneklerini vermişlerdir.
Bir ara göçebe Kızılderililer için hava yastıklı deve işine girmişlerse de bu projeleri çakma çin malı hava yastığı kullanmaları nedeniyle fesatla sonuçlanmıştır.
İşte böyle kutlu bir soya sahip değerli bir kardeşimizin inanılmaz konulara temas ettiği bizim de hürmetle temaşa eylediğimiz kendisine bol bol dua ettiğimiz ismini sürekli terennüm ettiğimiz genç ve yetenek dolu bir çalışma olmuş.
Özellikle Güç konusunda ki metafizik izahları ve incelemede hem analitik hem sentetik beyin fonksiyonlarının koordineli bir şekilde kullanımı ile türünde ilk ve tek beş duyuya hitap edebilen nadir eserlerden biri başarıyla meydana getirilmiş.
Bu büyük analiz sayesinde dizlerimde kireçlenme yine nüksetsede , göz kapaklarım aniden kapanmaya çalışsa da tansiyonum fırlayıp , şekerim tavan yapsa da müptelası olduğum değerli bir kardeşimizdir.
Bahtı açık olsun Rabbim bu kardeşimize " tombul bir kızılderili eş nasip eylesin tercihan şef kızı olsun "YAZILANLARIN TAMAMI ŞAKA ÜRÜNÜ OLUP GERÇEKLİKLE EN UFAK BİR ALAKASI YOKTUR.:D

Sevgili Mehmet Emin beyin hoşgörüsüne sığınarak yazdım.Üstadım çok teşekkür ederiz.Böyle ilginç videolar güzel bir sinerji yaratıyor.Ülkemizde çizgi roman okurlarının video çekmesi bile çok değerli.Reklamın kötüsü olmaz çizgi roman için yapılan her şey çok değerlidir..Selamlarımızla.
 
Üst