![]() |
#11 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 11.Nisan.2009
•Rep Puanı : 172092
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 813473
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocamın da dediği gibi ben de yeni yeni başlamıştım comics okumaya. Ee, şimdi nerden başlıcaz okumaya? Murat, acil yardım. S.O.S. S.O.S Mayday Mayday!! New 52'ye yeni başlıyorsanız doğru yapıyorsunuz. Aynen devam. Rebirth daha yeni başladı. Bir çok derginin yeni sayısı daha çıkmadı. Hangi karakteri seviyorsanız New 52 sayılarını okumaya devam edin. Sevgili Wally ve arkadaşları güzel bir çalışma ile başlangıç sayısını paylaştılar. Kendilerine teşekkür ederim. Lakin bu başlangıç sayısını okumak için Justice League#50 ve Superman#52. sayıları da yapsaydınız çok daha iyi olurdu. Öyküyü daha iyi anlamak için bu sayıları okumak faydalı olacaktır. Hatta Darkseid War serisi de Türkçe çevirilse şahane olur. ![]() Bu adamı severim. Geoff Johns ne yazsa okunur. Artık DC yaratıcı ekip başı. Yaptığı işe de çok güveniyor. Ben de Johns'a güveniyorum. Güzel çizgi romanlar çıkacak, bekleyip göreceğiz.
![]() ![]() Konu The_DarknesS tarafından (02.Haziran.2016 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Deadfool Rebirth! | DeadFool | Çizgi Diyarına Hoşgeldiniz | 4 | 07.Eylül.2012 01:00 |
Universe X 00-12 | strider | Marvel Comics | 0 | 21.Nisan.2012 23:36 |
DC Universe: Legacies | Colinmccay | DC Comics | 7 | 26.Aralık.2010 23:36 |
Green Lantern: Rebirth "Yeniden Doğuş" #01 - #06 (Çeviri ve Balonlama) | Colinmccay | Çeviri ve Balonlama | 0 | 11.Ağustos.2010 13:59 |