![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 723251
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Marvel filmlerini seyredenler bilir, her filmde Stan Lee küçük bir rolde karşımıza çıkar. Seyrettiğim her filmde acaba nerede karşımıza çıkacak diye merakla bekleriz Stan Lee'yi. Filmlere ayrı bir keyif verir Stan Lee cameoları. Tekrar hatırlamak isteyenler veya Stan amcayı görmemiş olanlar için ister youtube ister resimli onedio içeriği ekliyorum.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu kadar film içinde benim favorim Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) filmindeki konuk oyuncu rolüydü. Filmde Sue Storm ile Red Richards'ın düğününün olduğu sahnede, düğüne gelenler davetiyeleri kontrol edilerek içeri alınıyor. Kapıda duran adam ile Stan Lee arasında şöyle bir konuşma geçer. Görevli: Davetiyeniz efendim. Stan Lee: İsmimin listede olması lazım. Görevli: Sizi alamayız. Stan Lee: Hayır, hayır... Ben Stan Lee'yim, ben Stan Lee'yim... dese de Stan Lee düğüne alınmaz. Müthiş bir göndermedir. Fantastik Dörtlü Stan Lee tarafından yaratılmıştır.
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1685924
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu sahneyi iyi hatırlıyorum,
ben de çok beğenmiştim. Stan Lee'yi gördüğüm diğer bir film de Örümcek Adam serisinden biri olabilir, net hatırlamıyorum...
![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2018
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bundan sonraki tüm Marvel filmleri için (kozmik evren hariç) Stan Lee cameoları çekilmiş. Ben, ya Watcher, ya L.T. ya da O.O.A. olur diye düşünmüştüm ama değilmiş. Olsa güzel olurdu da o zaman da neden Thanos'a müdahale etmedi diye herkesin kafasında soru işareti olurdu. Bu nedenle Watcher-Uatu olması daha olası bir teori.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 393407
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgi filmlerde de Stan Lee ye göndermeler var.Örümcek Adam çizgi dizilerinde okulda temizlik görevlisi SHİELD ajanı rolünde de yine Stan LEE yi görebiliyoruz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 03.Kasım.2018
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Bugün Venom filminde de gördüm.