"İLK" Green Lantern'in Hikayesi Başlıyor!

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Okuyanları bilir, Green Lantern organizasyonu bir tür uzaylı polis teşkilatıdır ve her uzaylı ırkının seçilen bireyi parmağına taktığı güç yüzüğüyle kendine ait bölgeyi korur, düzeni sağlar. Onlara bu yüzükleri OA gezegenindeki mavi derili Gardiyanlar vermektedir ve yakın zamana kadar bu renkli yüzük sayısı tek iken şimdi fazlalaşmıştır. Ancak yine okuyanları bilir ki Green Lantern'lerin "ilki" hakkında hiç konuşulmamıştır şimdiye kadar.


İLK Green Lantern hakkında kısa bilgiler veren Geoff Johns Gardiyanların "onu" nasıl kurtardıklarının ve Green Lantern'ları ortadan kaldıracak "Üçüncü Orduyu" kurmak üzere serbest bırakışlarının ip uçlarını verdi.

5 Eylül Çarşamba günü raflarda yerini alacak olan Green Lantern 0 sayısıyla birlikte bu hikaye de okurlara ulaşmaya başlayacak. “Rise of The Third Army” adını taşıyan crossover GREEN LANTERN, GREEN LANTERN CORPS, GREEN LANTERN: NEW GUARDIANS ve RED LANTERNS dizilerinde de sürecek.
GLANN1.17-666x1024.jpg


"Rise of The Third Army" öyküsüyle bağlantılı ve başlangıcı 2012 yılı GREEN LANTERN ANNUAL 1. sayısı Geoff Johns ve çizer Ethan Van Sciver imzalı ve hayli meark ettirici... Girişte yer alan sohbet de sond erece dikkat çekiciymiş.

Green-Lantern-Annual_1_Full.jpg


Belli ki New 52 daha birçok sürprize gebe!


Kaynak - comics-x-aminer
 

spikespiegel

Aktif Üye
10 Şub 2012
265
279
ankara
Green Lantern: Emerald Knights adlı animasyonda bu hikayeden bağımsız farklı bir ilk yeşil fener hikayesi var
 

vakanuvis

Süper Üye
5 Mar 2011
604
975
Her uyarlamada farklı bir nane :( Bazen çooook sıkılıyorum yaptıklarından çok...:mad:
 
Üst