Spider-man'in hayatınızdaki önemi

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
401
233
Mudanya/Bursa
Evet abilerim bildiğiniz üzere bir çok çizgi roman karakterinin yanı sıra ön plana çıkmış bir karakterimizden söz edicez bugün (konu tutarsa) :Ğ Spider-man'in hayatınıza ilk nasıl girdiği ve hayatınızdaki önemini soracağım sizlere.

Doğrusunu söylemek gerekirse ben çizgi romandan değilde daha çok filmleriye haberim oldu.Sonra Kanal D'de çizgi filmleri yayınlanmaya başladı,daha sonra çizgi romanlarını okumaya başladım... :)

28427_121617157868051_100000593026740_193923_3969086_a.jpg Bkz:Mary jane den ayrılan spider-man kendini rakıya vurdu...

shs.jpg
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,945
denize sıfır
kimse kör değil.konuyu çocukça bulduğumuz için ilgi görmedi.gereksiz mesajlarla konuyu yukarı taşımayınız.
 

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Bir de şu açıdan bak demek ki kimsenin hayatında Spiderman'in bir önemi yokmuş belkide daha farklı yönden düşünüp ilgi çekici bir konu açsaydın cevaplar yazılabilirdi , yani konuyu gördüm ve düşündüm Örümcek adamın hayatımda bir önemi var mı diye , sonuç hiçbir önemi yokmuş bu yüzden birşey yazmadım, eğer üzerine sohbet yapmak için bir konu açmak istiyorsan birazcık daha üzerine konuşulabilecek, daha geniş kapsamlı ve daha ilgi çekici bir başlık bulmalısın , mesela örümcek adam hakkında bilgiler verirsin filmleri , çizgi filmleri hakkında biraz araştırma yapıp bu bilgileri paylaşırsın yada kendine ilginç gelen anılarını paylaşıp sonra senin için ne ifade ettiğinden bahsedersin bunlar üzerine yorumlar yapılabilir , yoksa böyle kısır bir konu hakkında kimse yorum yazmaz
 

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
Aynı şeyi farklı bir şekilde sunarak da sorabilirdin. Misal Batman`in benim üzerimde gerçekten etkisi olmuştur ama bunu nedenleri ve sonuçları ile iyi bir sunumla yazarsam birileri illa ki cevap yazar... Örneğin ilk şurada gördüm sonra burada izledim tamam ama bana ne kattı? Neleri değiştirdi? Ne getirdi ne götürdü vs... Yazımın henüz zayıf, ilgi çekmemesi doğal yazdıklarının. Hemen tribe girmene gerek yok zamanla olur :)
 

gruznan

Çeviri & Balonlama
20 Eki 2011
251
913
Başlık bana da ilginç geldi...ama düşündüm ve yazacak bir şey bulamadım...galiba örümceğin tek başına bir anlamı yok... conanla supermanle tentenle texle en kahraman rıdvanla birlikte hayatımıza birşeyler kattığı kesin ama tek başına... orası soru işareti...
 

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
401
233
Mudanya/Bursa
Benim tribe girdiğim yok adminin sert bir cümle kullanması gücüme gitti,hatta bir an sizden yaşça küçük olduğum için aşağılandığımı düşündüm...
 

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,617
6,031
İstanbul-İzmir
Kızmadı canıım :)
Yaşın ufak olduğu için azıcık öğüt verir gibi yaptı :d
Tabiiki yanlış konular açacaksın olur sıkıntı yok.
Ama büyüklerinde uyardığı zaman tribe girmiyeceksin ki tekrar ettiğinde aklına gelecek yahu ben daha önce yapmıştım diyeceksin.

Sen yine konu aç ben destekçinim en başta.
Ama açacağın konuyu iyi seç ,tart ki bir çoğu çizgi roman profesörü olan bu insanlar ilgi göstersin.

Hem BüyükBeyaz amca arada bize bile zılgıt atıyor çaktırmadan :D
Olsun napalım bizde trib atmadan devam ediyoruz adı üstünde BÜYÜK :)
 

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
538
Yeni kuşağın Spiderman dediği kişiyi biz amcalar, Örümcek Adam olarak biliriz. Hayatımda yeri var mı sorusunun cevabı ise, kuşkusuz olarak evettir.

Ortaokula gittiğim zamanlarda (1983-85) sınıfımda çizgi roman zevkini paylaştığım iki arkadaşım vardı. Fikret ve Engin kardeşlerim. Burayı bulup da üye olmuşlar mıdır acaba? O kardeşlerimle çizgi roman takas ederek, yayınlanan bütün çizgi romanları okumaya çalışırdık. Bu vesile ile net iddiamı ortaya koyayım, 1990 yılına kadar Türkçe yayınlanmış bütün çizgi romanları okumuşumdur! Netim bu konuda. 90'dan sonrakileri telafi etmek üzere de buradayız işte:rolleyes:

Fikret ve Engin ile daha ziyade Zagor zevki paylaşırdık. Süpermayk'ın bulunduğu hikaye, o dönem Türkçe yayınlanmıştı. O Zagor hikayesini gözyaşlarımı tutmadan okuyamam herhalde.

Şu an adını hatırlamadığım bir çocukla da Örümcek Adam sohbeti yapıyorduk. Bu kardeşle bir Örümcek selamı icad etmiştik. Örümcek adamın ağ atarken elinin aldığı şekli yaparak birbirimizi selamlıyorduk. Baş, işaret ve serçe parmaklar açık ve ileri bakıyor, orta ve serçe parmaklar ağ kartuşuna basacak. Bilek kırık ve avuç içi havaya bakacak. Selam buydu.

Gven Stacy'nin öldüğü macera, o dönem yayınlanmıştı. O hikayeyi bugün alıp tekrar okusam, kare kare hatırlayacağıma eminim. Örümcek Adam'ın hayatımızda yeri vardır tabii ki.

Ölüp toprağa karıştığımızda, belleğimize kayıtlı bilgiler toprakta bölük pörçük de olsa kalır. Öldükten sonra, günün birinde birisi alıp da bellek dnalarımdan birini dna-okuyucuya koysa, görünecek imajlardan biri de Örümcek adamdır herhalde.
 
Üst