jOKER

DeadFool

Süper Üye
21 Ara 2010
558
311
Görüyorum ki nette Joker ile ilgili bir sürü yazı yazılmış.Bende kendiminkini yazıyım dedin iyi de ettim sanırım.
Joker kimdir?

Evet görüldüğü üzeri psikopat , şizofrenik katil .O gülüş (Dudakları nasıl öyle açıyor çözemedim) beni bitiriyor ama ya.Kafayı yiyip beynime çifteliyle sıkabilirim.Filmine göre Joker şu iki sebepten biriyle yüzünü kesti:
1 - ) Bu Suratımdaki Yaraların Nasıl Olduğunu Biliyormusun ? Diye Sorar İlk Başta Olarak Batmana Sorar Batman Soruyu Cevaplayamaz Ve Şöyle Cevap Verir Küçükken Babam Bir Gece Eve Geldğinde Çok İçmişti Ve Herzamankinden Daha Azmıştı Çünkü O Alyaş İtin Tekiydi Ve Annem Bir Anda Mutfak Bıçağına Davrandı Ve Babamı Bıçaklayamadı Babam Annemin Elinden Bıçağı Alıp Gözlerimin Önünde Annemi Öldürdü ve Daha Sonra Bana Dönerek Evlat Suratın Neden Bukar Asık Dedi Ve Bıçağı Ağzıma Soktu .

2 - ) Karım Hamile İken Suratında Bir Sürü Yara vardı okadar üzgündü ki Onun Gülüşünü Geri Kazanması İçin Herşeyi Yapabilridim . Ve Jileti Elime Aldım Ve Ağzıma Soktum

Ben birincisi taraftarıyım 1.si psikolojiyi daha çok bozar.Batman ile sürekli yolu kesişir ve Batman'le bir zamanlar dostluk kurmuşluğu vardır.Killing Joke'un sonunda esprisine Batman ile katıla katıla gülmüştürler ki bu düşmanların benzerliğini gösterir.İkiside psikopattır.Yoksa kim milyonları varken kostümle dolaşır yada ...Joker'in yadası yok.

JOKER Killing Joke hikayesinde Komiser Gordon'u kaçırıp kafasını bozmaya çalışmıştır.Ama bu plan yine Batman tarafından engellenmiştir.Joker hep ilgi çeken bir karakter olmuştur ve The Man Who Laughs filmindeki bir karakterden esinlenerek yapılmıştır.Zamanında bir Robin'i levyeyle döverek öldürmüştür ki Bats'e kötü bir anıdır.Hatta en büyük yenilgisidir.
Onur YEMİŞEN

alıntı değildir cizgiromania-onur.blogspot.com'daki kendi yazımdır fazlası o sitede.
 
Üst