Mister No Türk Olsaydı

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,901
Mister No hayranı olarak bu herif ya bizden biri olsaydı,Yani Türk gibi olsaydı nasıl olur diye düşündüm

tara2.jpg

yazılan bu mesajı yeni gördüm. kısmi alıntı yaptım. bende düşündüm. şöyle birşeyler çıktı benden de
mister no türk olsaydı
1)-adını aldığı macera vardı. benim adım mister no. birkere o adı alamazdı. işkence etmek için japon eline herhangi bir işkence aletini aldığı zaman '' abi sanada şaka etmeye gelmiyor. dur bi soluklan hele anlatacaklarım var'' yada japon gelip bi cigara ikram ederdi, elinide mister no 'nun omzuna koyup anlat babuş neler olmuş, haberler sende bi di hele cümlesine ve göstermelik samimiyete kanıp '' oo valla abi neler olmamışki deyip bir güzel dökülür saçılırdı. cümlesinin sonundada bak sana anlattım ama çok gizli aman kimseye söyleme aramızda kalsın diye eklemeyi de unutmazdı.zaten biz çok gizli şeyleri anlatmaya bayılırız, sonunda da sadece ikimiz biliyoruz aman ha ben sana anlattım ama sen kimseye anlatma bi duyulursa oyarlar yoksa beni gibi tırt bi cümleyle aklınca sırrı sağlama almaya çalışırdı.
2-)bu adam öyle veresiye benzin alıp duruyor. ama bi şekilde de ödüyor takip ettiğim kadarıyla. eğer türk olsaydı o benzinciye borcununu ödememek için şehirde ne kadar benzinci var sırayla hepsini dolaşıp hepsinede borç takardı. sonunda borç takacak adam kalmayınca peşin almaya başlardı. ama kimseyede borcunu ödemezdi.
3-)arada bi manitaları kendine aşık edip , sonra ekiyor, terk ediyor. türk olsaydı canlarından bezdirene kadar asılırdı. öyle maceralardaki gibi kesinlikle ekmezdi. bi şekilde hepsini bir arada elde tutmaya çalışırdı ve mümkün olduğu kadar etinden, sütünden, derisinden faydalanırdı.
4-)mister no eli açık ve kalender bir tip. öyle giriyor bara önüne gelene içki ısmarlıyor, paraya ihtiyacı olana veriyor geride istemiyor. türk olsaydı bırak içki ısmarlamayı bara girer girmez şöyle etrafı bir kolacan eder kendine ısmarlatacak bir keriz arar, bulamazsa parasıyla içerdi. öyle borç isteyenede kesinlikle vermezdi. bir yandan da olsa valla verirdim bendede yok diye karşıyı birgün işim düşer diye küstürmemeye çalışır, sonra işaret parmağını boğazına tıklatıp bende açım mesajını kesin verirdi.
5-) maceralarında borçlarından dolayı ucağının çoğu zaman ipotekli olduğu cümlesi yer yer görülüyor. türk olsaydı etrafa borç taktıktan sonra ilk işi uçağını güvendiği birinin üzerine yapmak olurdu. böylece alacaklılar alacakbirşey bulamaz avuçlarını yalardı. mister no da kıs kıs hepsinin arkalarından gülerek ne madik attım kerizlere kolaymı lan benden mal almak diye günde 5 ögün dalgasını geçerdi.
6-)eşlik ettiği arkeolojik kazılarda bulunan eserleri cebellezi edip , yurtdışına satmaya çalışırdı.
aslında daha bulunabilir ama sanırım bu kadarı yeterli.
 
Son düzenleme:

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Aslında son maddeyi sevmedim pek ama cidden çok matrak olurdu haklısın :d
Birde işin doğrusunu söylemek gerekirse orjinal Mister No yu hiç okumadım. Daha doğrusu çocukken köyde oturduğumuz için pek fırsatım olmamıştı. Yalnız Mustafa abi'nin sayesinde (rawenx) acayip sevdim çok matrak biri yav.Tabii ki de Mustafa abi'nin ki gerçeği nasıldır bilemem. Neyse e-dergide çıkan en sevdiğim seriydi Zagor'a geçmek yerine Mister No'ya devam etseydi daha harika olurdu.
 
Son düzenleme:
Üst