İSKELETOR (he-man)

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,730
43,946
denize sıfır
çocukluğumuzun konuşan iskeleti,namı-diğer iskeletor..
kendisi her ne kadar HE-MAN çizgiromanında sadece bir karakter gibi görünsede aslında genellikle ana karakterin önünde yer almıştır.
HE-MAN tüm mücadelesine rağmen yenmeyi asla başaramadığı bu iskelete bazen saygı duymaktadır.çizgi filmde kim seslendirdi bilmiyorum ama sanki hepimizin içinde bir iskeletor yatıyor.
birde sürekli iskelet başlı görünsede aslında kas yığını bir savaşçıdır o..
gölgelerin gücünü asla takmayan,her badireden keskin zekasıyla kurtulmayı başaran bu 7 canlı karakter ya birde et-kemik karışımı olsaydı.:)

bwv6mh6e813bn1w8q.jpg


Koç başlı asası aslında bir ışın silahı sayılırdı ama hiç koç vuruşu yaptığı görülmemiştir.maceralarda kendisi oynamasa he-man kimle savaşacak kime caz yapacaktı..eternia yı ele geçirmek için verdiği mücadelelerde medet umduğu insan hayvan karışımı savaşçıları onu genelde yarı yolda bırakır kuyruğuna teneke bağlattırırdı.
bwv6ua7uwhj2wiwe2.jpg


90 ların en bilinen çizgi kötü karakteri demir çene, bu çeneleri sadece lafta kullanır,salata bile yemezdi.
müziği ve gölgelerin gücüyle bir efsaneydi,ve gönlümüzde öyle kalacak..
büyük beyaz
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,901
öncelikle sayın büyükbeyaz'a anıları canlandırığı için teşekkürler.
şimdi
general-tila-büyücü
baba-kız-anne
diye biliyorum. birde iskelotor var ortada. oda muhtemelen gençliğinde büyücünün belalısıydı. büyücüye aşıktı ama bi türlü pas alamıyordu. general ile büyücü baktılar adam pskipotın ileri gideni yoktanda anlamıyor, nasıl kurtulacaklar bu manyaktan... bunu öldürüp bi çukura attılar, sonra bu iskeletor büyü - müyü derken canlandırdı kendini. sonra vay sizmisiniz bana kazık atan diye yok he-man, yok gölgelerin gücü -etarnya vs püsür. nelerle uğraşıyor. aslında istese hepsini yok eder ama büyücüye hala aşık kerata kıyamıyo. bu arada iskeletoru kim seslendiriyorsa hakketten pek yaman bi adammış. bi iş bu kadarmı güzel yapılır arkadaş.
 
Üst