![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1345861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Çizgi Roman Okurları Derneği olarak Kadıköy Çizgi Festivali’nde sizlerle birlikteyiz! 24 Eylül 2021'de başlayıp 3 gün sürecek festivalde derneğimizin yayını Çizgi Roman Kültürü Dergisi Profesör’ün 3. sayısı ve Ersin Burak’ın yazıp çizdiği Civanmert Kerim Albümü ilk defa satışa sunulacak. ![]() KADIKÖY ÇİZGİ FESTİVALİ "Çizgi Roman Okurları Derneği" ETKİNLİK PROGRAMI 24 Eylül Cuma İmza Günü-Profesör Çizgi Roman Kültürü Dergisi Saat 16.00-18.00 • Yıldırım ÖRER 25 Eylül Cumartesi *Canlı Çizim-Cengiz ÜSTÜN Saat 14.00-14.45 *Canlı Çizim-Necmi YALÇIN Saat 16.00-16.45 *İmza Günü-Profesör Çizgi Roman Kültürü Dergisi Saat 15.00-18.00 İmza Kadrosu • Hikmet YAMANSAVAŞÇILAR • Ersin BURAK • Ergün GÜNDÜZ • Necmi YALÇIN • Cengiz ÜSTÜN 26 Eylül Pazar *Çizgi Roman Mezatı sunucu Emre DEMİRKOL Saat 15.00-18.00 *İmza Günü Ters Dergi Saat 15.00-18.00 İmza Kadrosu; • Bülent ARABACIOĞLU • Necmi YALÇIN • Behiç PEK • Zafer TEMOÇİN • Alpay OCAK • İbrahim SARI • Andaç GÜRSOY • Gürcan ÖZKAN • Servet GÜRBÜZ • Cengiz ÜSTÜN • Mehmet İLHAN • Cemil Cahit YAVUZ • Dinçer ARSLAN • Güven BİLGE • Mevlüt ULUDAĞ • Tümer GEBAN Tüm çizgi dostlarını festivale davet ediyoruz. Çizgi Roman Okurları Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Önder ÇAKI |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Katılmayı çok isterdim. Malum nedenlerden ve çok uzakta bulunduğumdan katılamayacağım.
3 ncü Profösör Dergisini ve Ersin BURAK'ın Civanmert Kerim Albumünü muhakkak edineceğim. Emeği geçen ve geçecek tüm dostlara teşekkürler. Festival umarım çok katılımlı olarak geçer.
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 240673
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgiroman Tarihimiz adına harika bir etkinlik olacağına eminim. Emeği geçen herkese teşekkürler ve bütün katılımcılara başarılar diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 22.Nisan.2019
•Rep Puanı : 415036
•Rep Seviyesi :
![]()
Pazar günü gene kızımla birlikte 1-2 saat de olsa uğramak için plan yapıyoruz. Fazla yoğun bir hafta sonu olduğu için söz veremiyorum ama inşallah geleceğiz.
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1054687
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgi roman adına dolu dolu üç gün. Eminim tüm çizgi roman severler, şartlarını zorlayıp bu etkinliklere katılacaktır.
Festivalde derneğimizin de çok önemli etkinlikleri var. Kaçırmamak lazım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 07.Mayıs.2011
•Rep Puanı : 30
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Katılabilecek arkadaşlara çok imreniyorum. Umarım giden arkadaşlar bolca haber ve fotoğraflarla bizi sevindirirler. İnşallah çok başarılı bir etkinlik olur.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 18.Aralık.2011
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Pazar günü kızım ve oğlumla katılacağız. Değiş tokuş yaparız diye çocuklarımın okuduğu çizgi roman ve kitaplarını da getireceğiz.
Konu Baltimora tarafından (23.Eylül.2021 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1269484
•Rep Seviyesi :
![]()
Etkinlik başladı ama forumda etkinlik fotoları yok; benim gibi etkinliği gitmek isteyip te gidemeyenler için hiç yoktan fotolara bakıp sanki ordaymış gibi hissetmeleri için fotoğraf yüklemeniz mümkün mü acaba?
![]() Konu Baltimora tarafından (25.Eylül.2021 Saat 12:26 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici |
![]()
Festivali ve festivalde büyük bir özveri ile çalışan dernek yöneticilerimizi ve üyelerimizi hayranlık ve gururla takip ediyorum. Ellerinize, yüreğinize sağlık. Bol katılımlı bir festival olmasını diliyorum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2021
•Rep Puanı : 32
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() ![]() Girişte çift aşı soruyorlardı... Çok ilginç... çift aşı yaptırmanın mutluluğu ile girdim. Giremeyenler dönmek zorunda kaldı... ![]() Ersin Burak'ın kitabını çok beğendim. ![]() Etkinlik çadırlarının bir kısmı... ![]() Mezatın başlamasına bir kaç dakika kala... ![]() Yunus Emre. Nice çizgi roman festivallerine... Güzel bir gündü... ![]() Konu ShadowMan :) tarafından (26.Eylül.2021 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ULUSLARARASI KADIKÖY FESTİVALİ ( KADFEST) ÇİZGİ ROMAN MEZATI | savok | ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ | 1 | 18.Ağustos.2019 22:36 |
Habertürk "Çizgi Roman Okurları Derneği" Tommiks Geri dönüyor haberi | savok | ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ | 7 | 21.Ocak.2018 22:43 |
Cumhuriyet Gazetesi'nde "Çizgi Roman Okurları Derneği" 17.01.2018 | savok | ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ | 3 | 19.Ocak.2018 21:53 |
Çizgi Roman Okurları Derneği Tüzüğü | savok | ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ | 16 | 29.Nisan.2017 01:42 |
İşte "3. Türk Çizgi Roman Okurları Ödülleri Plaketimiz" | vakanuvis | Yarışma ve Ödüller | 5 | 22.Mayıs.2012 22:27 |