ÇİZGİ ROMAN KOLEKSİYON DERGİSİ Sıralı Liste

tayyare

Yönetici
22 Nis 2019
868
16,201
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi

İlk sayının tanıtım yazısından:

"Dünyada ve Türkiye'de çizgiromancılık giderek gelişen ve güçlenen bir sanayi dalı olma yolundadır. Ve artık çizgiroman koleksiyonu yapmak çok sayıdaki çocuk, genç ve yetişkin için bir hobi olmuştur. Çizgi roman okuma alışkanlığı böylesine yaygınken, ülkemizde batıdaki benzerleri gibi bir çizgi roman dergisinin olmamasının bir eksiklik olduğunu düşündük.

Çok sayıdaki, okuyucumuz, dostumuz, meslekdaşımız da bu görüşümüzü paylaşınca, Türkiye'nin en çok okuyucu mektubu alan ve okunan çizgi romanlarının yayıncısı olarak bu konudaki boşluğu doldurmayı kendimize görev bildik. Bu aylık dergide, gerek çizgi romana gönül vermiş koleksiyoncular, gerekse çizgi roman çizmek isteyen yetenekli gençler kendilerini ilgilendiren çok şey bulacaklardır.

ÇİZGİ ROMAN KOLEKSİYON DERGİSİ, Amerika'daki MARVEL AGE, COMICS COLLECTOR, Almanya'daki DIE SPRECH BLASE, STRIP ve COMIC NEWS dergilerinin bir benzeridir ve böyle bir dergi Türkiye'de ilk kez yayınlanmaktadır.

Sık sık yinelediğimiz, Çizgi romana olan ortak tutkularımız, yayıncı ve okur olarak bizleri bir anlamda geniş bir ailenin bireyleri yapıyor. Bu nedenle dergimize bir aile dergisi de diyebiliriz. Tüm çizgi roman dostlarıyla her ay, ÇİZGİ ROMAN KOLEKSIYON Dergisi sayfalarında buluşmak dileğiyle...

Ali Recan "




Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Nisan 1988 gandor08
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 1 yazicizahmet
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 2 yazicizahmet
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 3 yazicizahmet
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 4 yazicizahmet
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 5 1. ve 2. sayıların, ciltlenip tekrar satışa sunulmuş (bkz: alirecanlanmış :)) hali...

Alternatif Taramalar:

Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 2 Subzero
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 3 Subzero
Çizgiroman Koleksiyon Dergisi - Sayı 4 tayyare
 
Son düzenleme:

tayyare

Yönetici
22 Nis 2019
868
16,201
Olamaz böyle birşey Daha dün dördünü de yaklaşık 6 saatte 300 dpi tarayıp toparladım dostum teyyare ye güzel bir sürpriz yapayım derken...bu liste bana sürpriz oldu neyse ki dördüncü hala kırmızı resim yükleme olayını öğrendiğim anda cebinizde bilin

Ben de o kırmızıyı kendime saklıyordum hocam, size kısmetmiş! :)



Ancak sadece 4.yü değil, diğerlerini de yüklemenizi ben şahsen tercih ederim. 2 ve 3. sayılar alıntı çünkü anladığım kadarıyla. Şimdiden elinize sağlık.

Mediafire ya da Mega sitelerinden birine üye olarak dosyalarınızı kolayca paylaşabilirsiniz. Sitede (şu an bulamıyorum ama) bu konularda bilgi vermek amacıyla hazırlanmış yardım mesajları mevcuttu.
 
Son düzenleme:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Olamaz böyle birşey Daha dün dördünü de yaklaşık 6 saatte 300 dpi tarayıp toparladım dostum teyyare ye güzel bir sürpriz yapayım derken...bu liste bana sürpriz oldu neyse ki dördüncü hala kırmızı resim yükleme olayını öğrendiğim anda cebinizde bilin

Siz dördünü de yükleyin lütfen, seçenekli taramalar bizim için, forumumuz için zenginliktir.
 

aksamsefasi

Süper Üye
5 Eki 2018
4,513
85,126
İzmir
Birkez daha gördüm ki; tarayıp paylaşmak kadar, bu paylaşımları bir araya getirip sunmak da önemliymiş.
eline sağlık üstad.
 

yazicizahmet

Onursal Üye
12 Nis 2011
2,308
38,597
Çok üzgünüm listeye bakınca bir yanlış anlaşılmaya sebep oldum.Değerli dostlar heyecana kapılıp daha ilk denemem de("sürprizin sürprizi"ile kaş yapayım derken göz çıkarmak) sizleri de heyecanlandırmış olmalıyım.Gerekli açıklamamı değerli"balkatan"a açıklamıştım.
Burada da açıklamam gerekiyor ki 5.sayı 1.ve2.sayılardan ibaret olan bir cilt.İnanılmaz gözüküyor ama durum bu.Sevgili "teyyare"2. ve 3.sayıların alıntı olduğunu belirtmişti.Ben 4 sayının tamamını 300dpi taradım.4.sayı kırmızı olduğundan ilk önce onu paylaşmak istedim.
Hemen 1,2 ve 3'ü de yüklemeye çalışacağım.
İşte böyle sevgili dostlar,üstadlar.Benim de bu diyar a girişim böyloldu.
 

tayyare

Yönetici
22 Nis 2019
868
16,201
İlginç bir durum, Sayın yaziciahmet'in yüklediği 1. sayı ile, Sayın gandor08'in yüklediği ve ön yazısı nedeniyle 1. sayı sandığım "Nisan 88" sayısı tamamen birbirinden farklı. Şu an vaktim yok, biraz diğer sayıları da incelemem lazım, ona göre tekrar düzenleme yaparım listede bu akşam. Sanırım tekrar yayın olan 5. sayı dışında da beş sayı mevcut.

Bu arada eksik olduğunu düşündüğüm için ısmarladığım 4. sayı da geldi, onu da tarayıp koyacağım bir ara, böylece tüm liste çift dikiş olacak. Lükse bakın yahu!... :)
 
Son düzenleme:
Üst