En İğrenç Süper Kahramanlar

sergen07

Süper Üye
20 Kas 2010
479
272
Antalya
Çizgi roman dünyasının önde gelen yayıncılarından DC Comics’in en çok tanınan süper kahramanlarının başında Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Green Lantern ve Captain Marvel gelir. Ancak DC Comics’in bu süper kahramanlar dışında yarattığı çok farklı kahramanları da vardır. Bu kahramanların “En İğrenç” beş tanesini bu yazıda sizlere tanıtacağız!

flemgem.jpg

1. Flemgem: İlk kez 1997 senesinde “Hitman” çizgi romanın 18. sayısında “Section 8″ adında bir ekip çizgi roman severlerin karşısına çıktı. Bu ekip içerisinde yeralan Flemgem ismindeki kel, ince ve hasta görünüşlü adamın sıradışı bir süper gücü vardı. İnanılmaz büyüklükte balgam atabilen Flemgen, bu ölümcül balgamları ile düşmanlarını kör edebiliyor hatta boğabiliyordu!

bueno_excelente.jpg

2. Bueno Excelente: Bu kahraman da “Section 8″ ekibinin başka bir üyesidir. Giydiği dar montunun önü daima açık olup kıllı göğüsleri gözükürken iri göbeği de gözden kaçmamaktadır. Düşmanlarını yüksek cinsel sapıklığı ile yenmektedir!

dogwelder.jpg

3. Dogwelder: “Section 8″in belki de en sıradışı karakteri Dogwelder’dır. Giydiği kaynak kıyafeti ile ilgi çeken karakter ölü köpekleri düşmanlarına kaynak yapar! Hikayeler boyunca köpeklerin kötülere nasıl kaynak yapılabildiği net olarak açıklanmamıştır


arm_fall_off_boy.jpg

4. Arm-Fall-Off-Boy: 1989 senesinde 30. yüzyılda geçen “Secret Origins” isimli çizgi romanın 2. sayısında ortaya çıkan kahramanın özelliği uzuvlarını çıkartıp silah olarak kullanabilmesiydi. Resimde de gözüktüğü gibi kolunu birden çıkartıp silah olarak kullanıyor.

matter_eater_lad_02.jpg

5. Matter Eater Lad: “Legion of Super-Heroes” ekibinin üyesi ve gerçek adı Tenzil Kem olan kahraman herşeyi yiyebilmek gibi sıradışı bir güce sahipti. İlk kez 1963 senesinde çizgi romanda gözüktü.



Döküm Kaynağı:
 
Son düzenleme:

mkurt

Süper Üye
26 May 2010
1,829
467
4. Arm-Fall-Off-Boy: bana en kötüsü bu geldi neden bilmem...
 

süperego

Süper Üye
20 Haz 2009
1,856
158
Mars
yazacak bir şey bulamadım.bunların gerçekten popüler olacağını düşünmüşler mi acaba.
 

jackie155

Yeni Üye
16 Tem 2011
21
2
artık her türde,her güçte kahraman oluşturunca hayalgücü de yeni bişey bulmakta zorlanıyo bi yerde :D
 

lecagot

Kıdemli Üye
2 Ara 2012
108
321
Listeye Hamdi Alkan'ın canlandırdığı Türk süperkahraman Gazman'ı da ekleyebiliriz belki:)
 

Kemikdilli

Kıdemli Üye
2 Ocak 2012
194
538
Çoğu Türk olsa Yetenek Sizsiniz'e katılırdı. Kolunu koparan finale kadar çıkardı bence. Herşeyi yiyene de mansiyon veriyorum.
 

Marctorius

Yeni Üye
8 Şub 2016
47
37
Plastik adam ve şeytan etrigan'ı unuttun. Bueno excellente. Bueno hehhwhwhwweh. Section eight'in hayatta kalan son üyesi. Six Pack ve diğerleri ölmüştü.
 
Üst