Man of Steel 2: Gerçek Mi Oluyor?

cizgigezegen

Yeni Üye
24 Nis 2015
42
402
Coast City
Man_of_Steel_78567.jpg

Söylentiler, söylentiler, söylentiler...

Zack Snyder'in Batman v Superman: Dawn of Justice filmi tek bir filmden ibaret olmayacak ve birçok yeni filmin gelmesine ortam hazırlayacak, bunu hepimiz biliyoruz. Warner Bros. ve DC Comics'in iki bölüm olarak çekmeyi planladığı Justice League filmlerinin bu ortamdan yararlanacak filmler olduğunu da biliyoruz, ayrıca Snyder'in bu filmlere de yönetmenlik yapacağını söyleyenler de var. Bunların dışında Ben Affleck'in baş rolde olduğu ve Batman'in, Superman ile ilk mücadelesini konu alacak bir üçleme çekileceği de konuşulanlar arasında. Peki ya mavi elbiseli, kırmızı pelerinli adamımız ne olacak? Ne zaman kendi filmini çekecek?

Jon Schnepp'in söylediğine göre bunun olması çok yakın ve hatta Mad Max: Fury Road filminin yönetmeni George Miller tarafından yönetilecek. Popcorn Talk'a konuşan Schnepp, Miller'in kendisine Max'i hayata döndürme şansı veren stüdyo için Man of Steel 2 filmini yönetebileceği ile ilgili duyumlar aldığını söyledi. Evet, bunlar uzunca bir süredir devam eden dedikodulardı ancak böyle yerlerde dile getirildikçe ve bunu daha fazla duymaya başladıkça "Acaba gerçek mi?" diye merak etmiyor da değiliz.

Miller'in bu filmi yönetebileceğine inanmamız için birçok mantıklı sebep var. Bilenler vardır; Miller, 2008 yılında bir Justice League filmine yönetmenlik yapması için Warner Bros. tarafından seçilmişti ancak yaşanan bazı sorunlar nedeniyle bu filmin rafa kaldırılması gerekmişti. Miller da bugüne kadar sayısız defa Man of Steel ve diğer Justice League üyeleri ile ilgili planları olduğunu belirtti. Bütün bunlar ışığında klasik süper kahramanımızı beyaz perdeye getirmesi için Miller'a güvenilmesi pek de şaşırtıcı olmayacaktır.

Miller'ın göz önünde olmasının sebeplerinden birisi de elbette Mad Max: Fury Road filminin başarısı ve Warner Bros'a kazandırdığı büyük miktar para. Miller'in başka bir Mad Max filmi çekeceğine dair söylentiler de vardı ancak Warner Bros. kendisinden bir Superman filmi isterse mutlaka planlarında değişikliğe gidecektir.

Man of Steel 2 için bilet paranızı kenara atmaya başlamadan önce belirtmemiz gereken ufak bir şey daha var. Umberto Gonzalez'in, Twitter'da söylediği şeye göre Miller hakkında söylenenler sadece söylentiden ibaret. Ayrıca Gonzalez, Schnepp'in söylediği şeyi, kendisinin ona birkaç hafta önce söylediğini belirtti ancak bu konuda henüz Schnepp'ten bir açıklama gelmedi.

87fa164f16.png

Elbette neler olacağını zaman gösterecek, ama başarılı bir Superman filmi görmek birçoğumuzun hayalidir ve umalım da yakın zamanda bu gerçekleşsin.
 
Üst