Çizgi Roman Gezegeni: Tanıtım

cizgigezegen

Yeni Üye
24 Nis 2015
42
402
Coast City
Herkese merhabalar,

Yakın zamanda Çizgi Diyarı'nda bloglara özel alt forum açılabildiğini, bloglara kendilerini tanıtma imkanı verildiğini öğrendim ve ben de bunun olmasını istedim. Bu konuda da kısaca kendimi, blogumu tanıtacağım ve paylaştığım serileri de yine bu alt forumda paylaşmaya devam edeceğim.

Öncelikle kısaca kendimi tanıtayım, daha sonra da blog tanıtımına geçeyim. Bilmek ve öyle hitap etmek isteyen olursa adım Emre. Üniversite'ye kadar İzmir'de yaşardım. Şu anda Uluslararası İlişkiler'de 2. sınıf, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı'nda 1. sınıf öğrencisiyim. Bütün hayatım birkaç basit şeyden oluşuyor diyebiliriz: Çizgi romanlar, müzik, bilgisayar oyunları ve dersler.

Şimdi asıl konu olan bloguma geçelim.

İlk defa Nisan 2015'te adresindeki blogu kurdum ve paylaşım yapmaya başladım. Sürekli tekil kişiyle konuşuyorum, çünkü çeviri ve balonlamalarda bugüne kadar pek bir yardım almadım. İkisini de tamamen amatör olarak tek başıma devam ettirdim ve ettiriyorum. Pek hakim olmadığımdan dolayı ilk başlarda blogun facia gibi olduğu doğrudur. Bir süre ara verdikten sonra yakın zamanda Deathstroke paylaşımlarıyla aranıza geri döndüm. İlerleyen zamanlarda yavaş yavaş arşivimi genişletmek en büyük isteklerimden birisidir.

Sevdiğim ve sizlerin de seveceğini düşündüğüm çizgi romanların çevirisini ve balonlamasını yaparak sizlerle paylaşıyorum. Ancak blog, sadece çizgi roman çevirisi ve paylaşımı üzerine değil, sevdiğim birçok şeyin paylaşımı üzerine. Bu yüzden zamanla ve söylediğim gibi arşiv genişledikçe çizgi romanların yanı sıra ülkemizden ve dünyadan çizgi roman haberlerini, çizgi roman dünyasıyla ilgili en son dizi ve film haberlerini, çevirdiğim çizgi romanlarda geçen önemli karakterlerin incelemelerini ve hatta bazı süper kahraman dizi veya filmlerinin Türkçe altyazılarını bulmanız mümkün olacak.

Şimdiye kadar paylaştıklarımla ilgilendiğiniz için sizlere, çizgi romanlara katkı amacıyla bizlere burada blogumuzu tanıtma şansını verdiği için Çizgi Diyarı Ekibi'ne çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,675
İstanbul
Sevgili Emre'nin çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. Bloğu da gayet başarılı. Umarm çok takip edeni olur. Belki zaman içerinde kendisine eşlik edecek yeni isimlerle daha da büyür.

Uzun yıllar bizleri çizgi romanla buluşturması temennisiyle, kolaylıklar diliyorum.
 
Üst