![]() |
#11 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeğin için teşekkürler öncelikle. Ve tabiki seriyi kendi içinde de olsa tamamladığın için çok sağol
![]() All Star Western bir çeviri takımı tarafından sadece 5 sayısı çevirilmiş durumda ve devamı gelicek mi şuan bilmiyorum. Çeviri konusunda da, hem telifi sıkıntı yaratmayacak hem de uzun soluklu olabilecek bir DC hikayesi isterim ben açıkcası ![]() Aslında Wonder Woman çevirileri fazla yok piyasada. Aynı şekilde Shazam ve Aquaman.. Bunların telifi var mı tam emin değilim. Yine de size kolaylıklar diliyorum. En kısa sürede yeni serinizi bekliyorum. İyi günler ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 19.Mayıs.2014
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sandman serisini ya da Thanos İnfinity of Gauntlet olabilir mi ? Ben ikisinide ok okumak isterim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Ağustos.2015
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Dostum bu müthiş seriyi bize kazandırdığın için çok teşekkürler. Çevirisiyle balonlamasıyla on numara olmuş. Acaba bundan sonra Death of the Captain America'yı çevirmeyi düşünür müsün ?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teşekkürler ellerinize dillerinize sağlık
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 01.Mayıs.2015
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba bu seriyi indirmek ve size teşekkür etmek amacıyla üye oldum bu siteye.Müthiş bir çeviri,müthiş bir sayıydı teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Nisan.2015
•Rep Puanı : 15010
•Rep Seviyesi :
![]()
Herkese yorumları için teşekkür ederim.
Bütün yorumları okudum, kendim bazı araştırmalar yaptım. Özellikle savok ve The_DarknesS'ın yorumları baya bir düşünmeme neden oldu ve kendi kafamda birkaç seriye karar verdim. Bunların başında "Black Widow" geliyor. Her ne kadar Avengers, Iron Man, Captain America gibi filmlerden kendisini iyi tanısak da bunların dışındaki hayatını pek de bilmiyoruz. Ben bir göz attım ve kendisinin hikayesini çok sevdim, umarım sizler de seversiniz. İlk sayının çevirisi bitmiş durumda ve balonlaması ile uğraşıyorum, yakın bir zamanda sizlerle paylaşacağım. Tabii bir ön okuma da fena olmaz dedim, o yüzden... ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birkaç seriyi bir arada götürmeyi düşünüyorum, diğer serileri şimdilik söylemeyeyim de sürpriz olsun. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Ben comics alemine pek dalmasamda bilinmeyen kahramanlara ilgiliyim.
![]() Başarılı bir seri olmuş tebrik ederim. Aramıza yeni çevirmenler katılması da beni heyecanlandırıyor. Merakla çalışmalarınızı bekliyor olacağım, teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Kıdemli Üye |
![]()
başka bi site tarafından çevriliyo black widow hatta ilk sayısını geçenlerde paylaştılar...
sadece haberin olsun istedim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 24.Nisan.2015
•Rep Puanı : 15010
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Ekim.2014
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Ben baya bir bakmama rağmen görememiştim hiç Türkçe olanı, sorun olmazsa indirme linkini alabilir miyim? Benim bildiğim çizgi roman tımarhanesi çeviriyor black widow'u hatta ilk 2 sayısını çevirmişlerdi. Linki de burada: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Deathstroke [Sayı #07 Çıktı!] | cizgigezegen | Çizgi Roman Gezegeni | 8 | 18.Ağustos.2015 00:01 |
Deathstroke [Sayı #06 Çıktı!] | cizgigezegen | Çizgi Roman Gezegeni | 5 | 06.Ağustos.2015 23:27 |
Deathstroke: Yeni 52 [Sayı #01 Çıktı!] | cizgigezegen | Çizgi Roman Gezegeni | 12 | 05.Ağustos.2015 20:57 |
Deathstroke [Sayı #05 Çıktı!] | cizgigezegen | Çizgi Roman Gezegeni | 4 | 05.Ağustos.2015 14:17 |
Deathstroke [Sayı #04 Çıktı!] | cizgigezegen | Çizgi Roman Gezegeni | 13 | 05.Ağustos.2015 02:50 |