Kitaplarburada Kapatıyor

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,638
İzmir
kitaplarburada isimli blogda Türkçe Çizgi Roman adıyla çeviri balonlama yapan aynı zamanda forumumuzda da paylaşımda bulunan arkadaşlar çeviri ve balonlama çalışmalarını bırakmaya karar verdiklerini duyurdular.
ok%25C3%25B6z%25C3%25BCr3.png

Alıntı yapılan konu linki:

Kapatıyoruz

Sevgili arkadaşlar,

Bizi bugüne kadar desteklediğiniz için hepinize birer teşekkür borçluyuz. Samuray Jack'ten Secret Empire'a, Yüzbaşı Phasma'dan Ultimate Spider-Man'e, verdiğimiz emeklerin sizleri mutlu etmesi bizi şimdiye kadar hep motive etti. Samuray Jack'in finalini zamanında yükleyemesek de, Phasma'yı bitiremesek de her zaman bize mesaj atan, bizden içerik bekleyenler için bu işi yapmaya devam ettik.

Ancak son zamanlarda okulun yoğunlaşması ve çevirdiğimiz serilerin Türkiye'de çıkarılacak olması nedeniyle ilgimiz azaldı ve bu işi artık yapmamaya karar verdik.

Tüm bu yolculuğumuz boyunca iptal ettiğimiz serileri, kullandığımız ve oluşturduğumuz fontları ve yaptığımız grafik çalışmalarını sizlerle paylaşıyoruz. Belki bizim yarım bıraktıklarımızın devamını sizler getirirsiniz.

Sağlıcakla kalın.

İletişim:
donsuztost321 (Discord: dnszts321#9248)
Schipunov (Discord: Schipunov#6906)
trcizgiroman@gmail.com

Grafik Çalışmaları
İptal Edilen Seriler
Fontlar

Linkleri buraya aldım:





Birçok çizgi romanı dilimize kazandıran arkadaşlara teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerim. Kendilerini ve çalışmalarını özleyeceğiz.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,610
hiçbiryerde :)
Çizgi roman seven, üstelik bu konuda emekler
verip onca insanın tekrar çizgi roman okumasına
vesile olan böylesine pırıl pırıl gençlere, sevgili
dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Biliyorum ki
böyle dostlar hayat boyu hep iyi ve güzel şeyler
yapacaklar... Saygı ve sevgiler sunuyorum...
 

RD1907

Yeni Üye
3 Mar 2016
70
527
Kafam biraz güzel, resim eklemeye çalışırken yazdıklarımı sildim... Bir sürü alıntı filan yapmıştım ama şu an korna sesleri vs yüzünden anımsayamıyorum... Aklımda kalan ve söylemek istediğimi şey şuydu: "www.kitaplarburada.blogspot.com" adresindeki arkadaşlarım... Sizi çok sevdik ve seviyoruz... Çok önemli işlere imza attınız... Sizi yitirmek istemiyoruz... Ancak illa ki kapatacağız diyorsanız elbette kararınıza saygı duyuyoruz... Sırf sizin geri gelmeniz için "Peter Parker: Örümcek-Adam #20 (1999)" çevirinizi tamamlayıp Türkçe olarak yayınladık... Ancak bu sizin hakkınızdı...

Harbiden bir bakın, "içine etmişler, biz bunu adam gibi yaparız." deyip geri dönmenizi bekliyoruz... Hepsi bu...

 
Üst