Garfield Special Episode 7 | A Garfield Christmas | 1987 | Dvbrip | Divx | Güncel

gizemlover

Onursal Üye
5 Tem 2012
859
9,578
a-garfield-christmas-special.jpg




Bir Garfield Noel Garfield çizgi roman dayalı her 1987 Amerikan animasyon televizyon özeldir. Bu bir kez daha Garfield sesi olarak Lorenzo Müzik özellikli.Özel ilk CBS 21 Aralık 1987 yayın ve 2000 yılına kadar daha sonra CBS Naklen her yıl oldu. Sadece son zamanlarda ABC Family 2008 yılında tekrar naklen yayın oldu. Bu VHS ve DVD ev video hem de serbest bırakıldı.

TV Guide onun 10 İyi Aile Tatil Fırsatları listesinde özel sayısı 10 sırada yer aldı. [1]

Bir renklerle dekore edilmiş evde, Garfield Noel ve Garfield kafasında okur ve ne olursa olsun üreten bir robot Noel Baba oluşur onun hediye , açmadan önce lazanya büyük miktarda tedavi edilmelidir diyor bir elf , kılığında Jon uyandığını Garfield Jon aslında o rüya olduğunu anlar Garfield , uyanır kadar onu hoş , istiyor. Jon Noel Arifesi ve Jon , Garfield ve Odie onların çiftlikte Jon ailesi ile birlikte Noel kutlamak için kırsal gidiyoruz olduğunu Garfield söyler . Garfield her zamançiftliğe gitmek neden merak ediyor ve bunun yerine onların yere geldiniz neden hiç merak ediyor. O bir çocukken çiftlik yaptığı sürücü sırasında , Noel hakkında Jon görüşmeler o vardı . Kendi animasyonlu başlangıçları yapmatatlı ve her zaman yemek Anne , çalışkan çiftçi baba , yaramaz , küçük kardeşi Doc Boy ve çivi Büyükanne gibi zor . Büyükanne ve Garfield hızlı bir şekilde özel bir bağ büyür. Jon , Garfield ve Odie Büyükanne ani Annemin sosis sos ise biber ekleyerek , bir yürüyüş . Jon ve akşam yemeği için Garfield dönüş , Odie sonra gizli bir şey üzerinde çalışır ve süreeve geri sızar . Akşam yemeği sırasında , büyükanne Garfield ve Odie için bazı gıda gizlice .

Akşam sonra,ağacı süslemek . Jon başka hiç kimse ağacın üst ulaşmak gibi Garfield , üzerinde yıldız koymak zorundadır . Daha sonra, anne piyanoda bir şarkıyı çalmak için Doc Boy sorar . Büyükanne o şarkı gibi , bir kenara Doc Boy shoves ve " O Noel Ağacı " onu sürümü oynar. Büyükanne sevgili ve merhum kocası hakkında Garfield söyler ise anne , " Sizin Heart Noel " oynar. Noel KayıtlıPalyaço : Anne Binky adlı bir kitap okumak için baba sorar . Babam her yıl okuma yorgun olduğu gibi , isteksiz , ancak daha sonra isteksizce yine de okur . O gece , Garfield Odie en şüpheli etkinlik hakkında bilgi bulur ve ahır onu takip eder ve onu odun , bazı tel , bir dalgıç kolu ve bir el komisyon bir parça dışında bir şey yapmak görür . Oradayken , Garfield Bazı eski mektuplara stumbles ve yakında elli yaşında olması gerektiğini öğrenir . Bu arada , Jon ve Doc Boy beklenmedik yaklaşık 1:30 'da baba am uyanmak ve hediyeler açmak için zaman olup olmadığını sor. Ancak, baba öfkeyle Jon ve Doc Boy kadar teknik olarak Noel sabahı olduğu birbirleriyle savunarak sona erdiği yatmak söyler . Ertesi Noel sabahı , bütün hediyeler açılmış gibi görünüyor sadece zaman , Garfield Büyükanne o ahırda bulunan harfleri verir . Bu harfler öncelikle birbirleriyle ve evli ile bir araya geldi onu kocası tarafından Büyükanne için yazılı aşk notları vardı . Bir ev yapımı geri scratcher : Garfield de Odie onun nihai Noel hediyesi yapmak meşgul olduğunu öğrenir . Garfield Noel gerçek anlamlarından biri öğrenir ve memnuniyetle yaptığıhediye için Odie teşekkür gibi bu , Garfield diğer tarafında nadir bir bakış olduğunu .



Kota dostu 210 Mb
Tek link

İyi seyirler :)
 
Üst