Superman kıyamet günü (Türkçe Dublaj) 2007

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
11,988
315,111


Death of Superman adlı çizgi romanın bu sektörde ayrı bir anlamı var çünkü 4 milyonun üzerinde satan bu roman en çok satılan çizgi roman olma rekorunu hâlâ elinde bulunduruyor. 1993 yılının Ocak ayında Superman #75 yayınlandığında Superman’in ölümü birçok medya kuruluşunca haber haline getirildi. Superman #75’in kapak resminde yer alan kazık ucuna takılmış pelerin bir simge haline geldi.
Hikâyede, Superman Doomsday adlı yaratık dövüşüyor ve sonunda “ölümüne dövüş” sözü boş bir tabir olmaktan çıkıyordu çünkü hem Doomsday hem de Superman ölüyordu.



Ölüm hikâyesinden sonra “Funeral for a Friend” (Bir Dostun Cenazesi) yayınlandı. Ardında da “Reign of the Supermen” (Superman’lerin Saltanatı) takip etti. Kimilerine göre gelmiş geçmiş en iyi Superman hikâyesi olan bu seri diğerlerine göre ucuz bir pazarlama yöntemiydi. Hangi tarafın haklı olduğunun önemi yok çünkü yayınlandığı zaman ilgi çektiği ve çizgi romanların eskisi kadar satmadığı zamanda çizgi roman almaya ittiği aşikâr. En iyi olduğu tartışılabilecek ama en sansasyonel olduğu konusunda kimsenin karşı argüman üretemeyeceği işte bu hikaye animasyon olarak uyarlanıyor.

Filmde Clark Kent/Superman’i Adam Baldwin, Lois Lane’i Anne Hetch, Lex Luthor’u ise James Masters seslendiriyor.






Çizgi diyarı için özel upload etdim

izle-indir

KEYİFLİ SEYİRLER​
 
Üst