![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 22.Kasım.2020
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Öncelikle burada yeniyim ve bilgi edinmek için bu konuyu açtım.
Araştırmalarım sonucunda Ultimate Spider-Man serisinin bayağı sayısının olmadığını farkettim. Konuya direk girmek gerekirse İngilizcelerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonrasında kendim çevirirsem ve bunu paylaşırsam herhangi bir sorun olur mu bunu merak ediyorum. Yanlış bir konu veya başlık yazdıysam lütfen kusura bakmayın. Konu Ixtab tarafından (23.Kasım.2020 Saat 14:21 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 11.Eylül.2020
•Rep Puanı : 5079
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Öncelikle burada yeniyim ve bilgi edinmek için bu konuyu açtım. Araştırmalarım sonucunda Ultimate Spider-Man serisinin bayağı sayısının olmadığını farkettim. Konuya direk girmek gerekirse İngilizcelerini [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonrasında kendim çevirirsem ve bunu paylaşırsam herhangi bir sorun olur mu bunu merak ediyorum. Yanlış bir konu veya başlık yazdıysam lütfen kusura bakmayın. Eğer dediğini yaparsan bizde sağlığın için dua ederiz ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1274484
•Rep Seviyesi :
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Satın almanıza gerek yok burdan indirp tercüme debilirsiniz. Ülkemizde telifi varmı yok mu bilmiyorum.
![]() |
![]() |
#4 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Allah nasip ederse karantina günlerinde böyle bir planım var
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Satın almanıza gerek yok burdan indirp tercüme debilirsiniz. Ülkemizde telifi varmı yok mu bilmiyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir site buldum açıkçası verdiğiniz linkte o seriyi göremedim. Cevabınız için teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
En kısa sürede çalışmalara başlıyacağım
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 11.Eylül.2011
•Rep Puanı : 130849
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu linkten serinin İngilizcesi mevcut
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂ █▀▀█┼█▀█▀█┼█▀▀█┼█▀█▀█┼█┼┼█┼█▀▀ █┼┼█┼┼█ █▀▀█┼┼┼█┼┼┼█▀▀█┼┼┼█┼┼┼█┼┼█┼█▀▀ ▀█┼█▀█ █┼┼█┼┼▄█▄┼┼█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█▄▄█┼█┼┼ ┼█┼█┼┼█ ▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂ Eğer, ülkeni kurtaracak bir "Lider" beklemekteysen, Ben size hiç bir şey öğretememişim demektir! M. KEMAL ATATÜRK |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]() Bu linkten serinin İngilizcesi mevcut [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çok teşekkürler çok sağolun |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Kasım.2013
•Rep Puanı : 4021
•Rep Seviyesi :
![]()
çevirebilirim ama editleyemem.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 16.Şubat.2022
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sevgili lxtab bunları yazdın
Konuya direk girmek gerekirse İngilizcelerini satın alıp sonrasında kendim çevirirsem ve bunu paylaşırsam herhangi bir sorun olur mu bunu merak ediyorum. En kısa sürede çalışmalara başlıyacağım Çok teşekkürler çok sağolun Çeviri işi özen ister eğer çeviri yapacaksan direkt yazman gereken yerde direk yazmamayı öğren başlıyacağım değil başlayacağım yazılacağını öğren sağolun değil sağ olun yazılacağını öğren. direkt Fransızca direct 1. sıfat Aracısız: İki devlet arasında direkt ilişki yok. 2. zarf Doğru olarak, hiçbir yerde durmadan, duraksız, doğruca: Bu otobüs direkt İstanbul'a gider. 3. zarf Doğrudan, doğrudan doğruya: Sınıfını direkt geçen öğrenci. direk, -ği 1. isim Ağaçtan veya demirden yapılan uzun ve kalın destek: "Kayıkçı yelkeni açmak için ilkin direği yerine oturtmalıdır." - Salâh Birsel 2. isim Sütun. 3. isim, mecaz Değerli, saygın, önde gelen kimse: Evin direği babamdır. sağ ol İyilik, yardım veya hoşa giden bir davranış karşısında `çok yaşa, teşekkür ederim` anlamlarında söylenen bir söz. İyi günler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ultimate Spider-Man #42-#43-#44-#45 | Aliiii | Örümcek Adam - Arka Bahçe Yayıncılık | 1 | 22.Mayıs.2020 05:15 |
Superior Spider-Man,Ultimate Comics All-New Spider-Man çeviri ve balonlama | arda19989 | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 27 | 15.Ekim.2013 17:42 |
Ultimate Spider-Man #39 | Muhammed AĞAR | Çeviri ve Balonlama | 5 | 31.Ocak.2013 13:57 |
Ultimate Spider Man | BFG | İstek Hattı | 1 | 17.Ağustos.2011 22:54 |