He-man Geri Dönüyor

bergill

Çeviri & Balonlama
23 Nis 2012
594
5,490
MOTU_REVELATION20190816-6061-7ijuw1.jpg

ECSDynHU0AA88SZ.jpg


Dizi ve film yayın platformu Netflix, Masters of the Universe: Revelation adında yeni bir He-Man animasyonunun yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Animasyonun başyapımcısı ve de yönetmeni olan Kevin Smith'i yönetmiş olduğu sinema filmlerinden ve yazdığı çizgi romanlardan tanıyoruz.
Daha önce Castlevania animasyonunun da yapımcılığını üstlenmiş olan Powerhouse Animation bu animasyonun da yapımcılığını üstlenecek. Bu iyi bir haber çünkü bu He-Man, Netflix'in She-Ra animasyonundaki gibi, ucube çizimlerle karşımıza çıkmayacak demek.

Dikkat çekici olan bir diğer nokta da bu animasyon her ne kadar bir Amerikan yapımı olsa da Netflix'in projeyi bir anime, yani Japon yapımı animasyon, olarak duyurmuş olması. Bu Netflix'in anime severleri kendine çekmek için uyguladığı bir pazarlama stratejisi mi yoksa Japonlar da yapıma katkıda bulunacak mı göreceğiz. Zaten Castlevania da tamamıyla Amerikan yapımı bir animasyon olsa da onu anime zannedenlerin sayısı az değil.

Son olarak şunu da söyleyeyim, ülkemizde pek az kişi tarafından izlenmiş olsa da He-Man'in 2002 versiyonu çok kalitelidir ve şahsi kanaatimce 80'ler versiyonundan katbekat üstündür. İzlemenizi tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
997
3,280
Tespit edilemedi

He-Man'in 2002 versiyonu olduğunu da bilmiyordum. Bir bakalım. Netflix
de kanaatimce iyi işler çıkarıyor. Blame'me de el atmışlardı ve seyri güzel
bir uyarlamaydı. Bekleyelim.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,936
İstanbul
Paylaşım için teşekkür ederim, bundan haberim yoktu.. Sayenizde nostalji kısmındaki "He-Man ve Kâinatın Hakimleri" başlığına uzun zaman sonra bir bilgi ekleme fırsatım oldu..
 
Üst