Merhabalar

Malatyalı

Aktif Üye
15 Şub 2016
287
577
speedforce
Merhabalar ismim Deniz nickimden de anlaşılacağı üzere Malatya'lıyım. 32 yaşındayım bankacıyım. Forumunuzla şans eseri tanıştım. Bayadır aradığım bir seriyi sayenizde buldum. Muazzam bir arşiviniz var gerçekten içten saygılarımı sunuyorum. Ben normalde pdf veya e-book şeklinde çizgi roman tercih etmem. Ama ne yazık ki bazı çizgi romanlar piyasada bulunmuyor. Özellikle İstanbul'dayken Gereklişeyleri baya bir arşınlamıştım. Çok olmasa da bir arşivim mevcut Wolverine, Spawn, Conan, X-men gibi çizgi romanlarım var. Amatör olarak anime çizeriyim şu sıralar pek yapamasam da ilerleyen dönemlerde fırsat buldukça çizmeyi planlıyorum. En sevdiğim çizgi roman karakteri Flash fakat ben Marvel'ciyim. ;)
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,235
Kamlançu
Ahah, forumda gördüğüm (benim haricimde) 2. Malatyalı. Hoşgeldin dostum. Umarım keyifli vakitler geçirirsin burada.

Bu arada Medine'den selamlar arkadaşlar. :)
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,664
Kasımpaşa
Önce Malatyalı Deniz dostumuza hoş geldiniz diyorum.
Forumumuzda oldukça büyük bir arşiv var ve değerli dostların katkısı ile her geçen gün daha da büyüyecek inşallah...
Size tavsiyem bu büyük ve değerli arşivin keyfini çıkartmanız belki bir gün siz de marvel karakterlerine ilişkin paylaşımlarla bu zenginliğe katkı sağlarsınız.
Bu arada sevgili Murat(Shoryuken) kardeşim de yarım hacı olma yolunda. Hurmamızı getir Murat.. Allah kabul etsin Umreci Murat.
 

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,062
2,792
Aramıza yeni katılmış malatyalı dostumuza,rasulullahı ve kabeyi ziyaretten dönen Shoryuken dostumuza hoşgeldiniz safalar getirdiniz diyorum .
 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,984
Hoş geldin Malatya'lı Deniz..Öyle bir diyara geldinki;eminim aradığını bulacak,daima mutlu olacak,hep bizimle kalacaksın..İstersen iddiaya girelim..Sevgiler..
 
Üst