Merhabalar

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,210
3,857
Osmaniye
Sayın Çizgi Diyarı üyeleri hepinize merhaba,
Bir çizgiroman "hastası" olarak bir kaç gün önce üye oldum ve sanki rüyada gibiyim. Neden daha önce keşfetmemişim sitemizi diyerek bayağı hayıflandım. Şu an cennette gibiyim :)
Emeği geçen herkesin eline sağlık...
 

uzung

Yönetici
Yönetici
14 Ağu 2009
3,396
26,105
İstanbul
Hoş geldiniz.
Burada hastalığınıza şifa bulacağınıza emin olun.
Muhabbetiniz ve keyfiniz bol olsun.
 

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,210
3,857
Osmaniye
Herkese çok teşekkür ederim, hoşbuldum.
İsterseniz kısaca kendimi tanıtayım; şahsım 1973 doğumluyum, çizgiroman maceram ve sevdam her çocuk gibi okuma yazma çağları olan 5-6 yaşlarında başladı (internetin hayalinin bile olmadığı, televizyonun lüks sayıldığı bu dönemde şahsi fikrim çizgiroman yurdumda altın çağlarını yaşadığı şeklindedir.) İki biraderimin de çizgiromansever olması benim altyapımı oluşturan en büyük etkendi, o dönemlerde çizgiroman ile tanışmam Tarkan ve Karamurat ile olmuştur desem yalan söylemiş olmam. Akabinde Conan, Teksas, Tommiks, Zagor gibi çizgiromanlar ile tanıştım. Ancak gerek her yurdumdaki her Türk ailesi gibi ailemdeki büyükler çizgiromanlara pek de hoşgörü ile yaklaştıklarını söyleyemem, hele ki biraderlerimin sırası ile askere gitmeleri eldeki çizgiroman "stoklar" ında çabucak tükenmesine yol açtı. 80'li yılların başlarında -ki ilkokula başladığım dönemlerdir ve okumanın verdiği açlıkla hertürlü kitaba saldırıyordum- daha çok çocuk dergilerine yöneldim, özellikle bu dönemde Tercüman Çocuk hayatımda önemli bir kilometre taşıdır. Ancak yine de yukarıda bahsetmiş olduğum çizgiromanlardan kopmuş değildim, yakın çevrem, arkadaşlarım ve kuzenler sayesinde kitap değiş-tokuş nedeniyle çizgiroman hayatım 80'li yıllar boyunca devam etti, bu dönemde Conan ve Yüzbaşı Volkan benim favori kahramanlarımdı. İlerleyen yıllarda gerek büyümenin verdiği fikirler gerek çevrem gerekse gelişen ve değişen toplum ve sosyalite nedeniyle çizgiromanların yayınlanmasının azalması beni çizgiromanlardan bayağı bir uzaklaştırdı. Ancak yine de hiçbir zaman çizgiromandan kopmadım kopamadım.
Şimdi sitemizde taranan ve beni geçmişe götüren kitapları görüp okudukça bu dünyaya tekrar döndüm, meğerse yalnız değilmişim.
Hepinizin eline koluna sağlık diyorum.
 
Son düzenleme:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,913
İstanbul
Çizgi aleminin en renkli sitesine hoş geldiniz Melih bey. Bu arada ne ilginçtir ki; doğum yılınız da dahil; yazdıklarınızın tamamı birebir benimle örtüşüyor. :) Anlaşılan buradan kafa dengi bir arkadaş daha edindim. Tekrardan hoş geldiniz... Saygılarımla...
 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,983
Ne olursa olsun..Bir şeyi geçte olsa bulmak hiç bulamamaktan iyidir..Diyara hoşgeldin sevgili melih..Burası çizgi roman deryası..Daha çok görüşmek dileğiyle..
 
Üst