Merhaba, acemiler için önerileriniz.

Silla

Yeni Üye
21 Nis 2015
7
8
Merhaba arkadaşlar, ben çizgi roman okumaya başlamak istiyorum. Daha önce hiç okumadım tamamen cahilim bu konuda bana ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz acaba ve bu seri falan işleri çok kafamı karıştırdı. Hikayeler hep yarım kalıyor gibi devamları bulunmuyor ( en azından Türkçe olarak )
nasıl olacak bu işler bi akıl hocam olsun istiyorum teşekkürler :)
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,019
denize sıfır
Forumda sıralı listelere bakınız, yarım seri yok denecek kadar az.
1.ci sıradan başlayıp okuyunuz beğenmezseniz diğer serilere sırayla bakınız.
Şansınıza, depomuz dolu.:)
 

Silla

Yeni Üye
21 Nis 2015
7
8
daha çok marvel ve dc comic serileri ile ilgileniyorum ve oralar çok karmaşık ve yahut bana öyle geliyor. galiba hevesim kursağımda kalacak gibi işin içinden çıkamıyorum.
 

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
513
2,479
Merhaba Sayın Silla,
Çizgi roman okumaya yeni başlıyorsunuz ve tavsiye bekliyorsunuz. İlk olarak Marvelde sevdiğiniz kendinize heyecan veren kahramanın maceralarından başlayın eğer okuma konusunda sıkıntılı iseniz 20-25 sayfalık kitaplardan başlayabilirsiniz. Çizgi Diyarı yok yok gibi bir forum şuanda çok şanslısınız çeviri ve balonlama başlığı altında çok güzel Marvel ve DC paylaşımları var indirip okuyabilirsiniz. Aynı zamanda ellerinde bulunan çizgi romanları büyük emekler vererek tarayıp paylaşan arkadaşlarımız, abilerimiz var o paylaşımları takip edebilirsiniz forumda çok güzel seriler var.
Okudukça göreceksiniz daha fazla takip etmeye başlıyorsunuz o zaman bu dünyada Marvel ve DC çizgi romanlarından çok daha farklı dünyalarında olduğunu göreceksiniz önemli olan okumaktan vazgeçmeyin kafanız karışmasın.

Saygılarımla.
 

Silla

Yeni Üye
21 Nis 2015
7
8
necropol hocam teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım. Forumda özel mesaj gönderme özelliği yok mu yoksa ben mi bulamadım. Özelden 1-2 soru sormak istiyorum size eğer sizde müsait olursanız, tekrardan teşekkürler.
 

necropol

Onursal Üye
11 Eyl 2011
513
2,479
Ben teşekkür ederim çok büyük bir çizgi roman bilgisine sahip değilim ama burada bulunan ustalarım sayesinde size de yardımcı olmak isterim benim profilim de ziyaretçi mesajları var oradan yazabilirsiniz. Açılmış olan bu konuda yeni konuları alta atmamış olur.

Saygılarımla.
 
Üst