Merhabalar

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Yaklaşık 15 senedir nette gezinirim, arasıra aklıma çizgi romanlar gelir ve internetin amcasına nerede bulacağımı sorarım. O da bana yarım ağız bazı site adresleri verir :p , bende bir umut bakarım o sitelere ama aradığımı hiç bulamadım. Kimi sitede bir ya da iki dergi buldum ve onları hatmettim, kimisinde de sadece bilgi vardı. Öncelikle kolleksiyoner olmadığımı belirtmek isterim. Ben sadece okumayı seviyorum. Elimdeki yo denecek kadar az sayıdaki çizgi romanı on yıl kadar önce İstiklal Caddesinde dükkanı olan ve dükkanında çizgi romanda satan bir kardeşime hediye ettim ve o günden beridir çizgi romandan uzağım. Onbeş gün kadar önce yine aklıma geldi ve netin amcasına tekrar sordum ve bu sefer (galiba halime acıdığından) çizgi diyarının adresini verdi. Siteyi tanımam bu şekilde oldu. Hemen üye oldum ve indirmeye başladım dergileri. Nefes bile almadan indiriyorum dersem çok az abartmış olurum,fazla değil... İndirmeler sırasında konu ile ilgili yorumlarıda okudum ve bu sitenin seviyeli, aklı başında insanların buluştuğu bir ortam olduğunu farkettim. Sıralı liste denilen şeyin ne kadar önemli ve hazırlamanın ne kadar zahmetli olduğunu farkettim. Ha keza tarama ve paylaşıma açmanında...
Bu siteyi hazırlayan, idare eden, listeleri hazırlayıp takip eden, dergileri birer birer tarayan, Türkçe leştiren, temizleyip düzenleyen, uygun formata çevirip sunucuya yükleyen ve istifademize sunan, bu sitenin varlığını ve devamlılığını sağlayan tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Benim bu güzel ve özverili çalışmaların yapıldığı ortama yapabileceğim tek katkı bu. Umarım kabul edersiniz. Saygılar...
 
12 Şub 2010
15,006
543,719
Hoş geldiniz Tipitip:)
On yıl önce hediye ettiğiniz çizgi romanları da belki Çizgi Diyarı'nda paylaşılmış olarak bulacaksınız.
İyi okumalar, keyifli bir Diyara tekrar hoş geldiniz.
 

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Hoşbulduk, teşekkür ederim. Sevgili profesör, umarım haklısındır. Yoksa herkesin katkı sağladığı bir ortamdan, hiç bir katkıda bulunmadan faydalanmak biraz burukluk veriyor insana.
 

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Hoşbulduk Osman kardeşim, haklısın, ilk mesajımı göndermeden çok önceden beri keyif almaya başladım zaten.
 

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Sevgili yeryüzü, hoşbulduk, teşekkür ederim. Umarım birgün bir şekilde bir katkım olur.
 

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,062
2,792
Hoşgeldiniz hoş sohbet dostlara aramızda her daim yer vardır. Dikkat edin!!! site bağımlılık yapabilir ondan sonra gece 2 de 3 de bile kendinizi sitede dolaşırken görebilirsiniz benden söylemesi...:)
 

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Hoşbulduk sevgili ulucak. Artık çok geç, daha önce uyarmalıydın ki tedbir alabileyim. :D Kısa zamanda da olsa müptelası olmuş durumdayım. Tahmin ediyorum bunun şifasıda yok. Böyle derde kim şifa arar ki zaten. ;)
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,844
4,995

Sayın Tipitip ;

Burada aradığın ve aramadığın her şeyi ama her şeyi bulacaksın sana garanti.

Bağımlılık konusunu açan arkadaş şaka yapmıyor. Her seferinde ben şöyle bakıp çıkayım diye girip bir türlü çıkamıyorum ( Daha bu gün demliği ocakta unutup yaktım. Çıkıp yenisini almak zorunda kaldım. )

Umarım her şey gönlüne göre gelişir.

Aramıza hoş geldin , sefalar getirdin...
 

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Hoşbulduk sevgili dedo11, kesinlikle haklısın. Öncelikle sadece dergileri düşünerek üye oldum ve hemen indirmeye başladım, bekleme sırasında da üye yorumlarını okudum haliyle ve inanirmisin bazı üye kardeşlerimizin makale tadında yorumlarını okurken çizgi romanları unuttuğum anlar oldu, şaka değil, çabuk bitmesin diye sayfayı bile yavaş kaydırdığım anlar... Dünden beride birlikte çıkarmış olduğunuz dergiyi okuyorum. Hani derler ya 'bir yaşıma daha girdim', ben bir değil birçok yaşıma daha girdim (ne demekse) :) . Mesela okuduğum dergilere hiç bu gözle bakmamıştım, ufkum genişliyor. Daha yeniyim farkedemediğim birçok şeyi ilerleyen zaman içerisinde farkedeceğime eminim. Temennilerin içinde teşekkür ederim. Bilmukabele...
 

Tipitip

Yeni Üye
14 Haz 2014
11
36
Hoşbulduk sevgili OZCOMICS, haklısın,doğru bir seçim olduğundan asla şüphem yok. Güleryüz nette sözlerden anlaşılabiliyor ve bu sitede güleryüz ve iyi niyetin fazlası ile var olduğunu farketmemek mümkün değil. Sahip olduklarını bir çok zahmete katlanarak insanlarla paylaşmak, işte bu site böyle insanlarla dolu. Belki sesli veya yazıyla belli etmiyoruz ama bilesinizki çok dua alıyorsunuz. İnşallah benimde birgün ufakda olsa bir katkım olur diye umut ediyorum.
 

mustafa34

Yeni Üye
16 Ocak 2012
91
236
İstanbul
Nickiniz direkt Tipitip'i çağrıştırdı (benden kaçmaz) ... daha doğrusu Tipitip'li günleri... Hoşgelmişsiniz.
 
Son düzenleme:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,733
43,999
denize sıfır
Hoşgeldiniz. Tipitip benim ilk harçlıklarımla aldığım üründü.:) Bir de Cin cin sakızı vardı ondan da alırdım arada. Selamlar.:)
 
Üst