Merhbalar

cezager

Yeni Üye
28 Şub 2014
6
14
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir çizgi roman okuyucusuyum. Zaten aranıza da yeni katıldım. Şimdi öncelikle kadıköyde öyle gezerken büyülü dükkan dı sanırım öyle bir dükkana girdim (sadece çizgi roman satan bir yerdi). Sağıma soluma bakındım çok hoşuma gitti açıkçası. Bir tane çekip alayım dedim full metal alchemist in mangası çarptı gözüme aldım bir tane hemen okudum ve çok hoşuma gitti okuması. Neler var diye başka biraz bakındım walking dead in filan comic lerini buldum pdf olarak onları okudum azcık ipadim den. Sonra tekrar aynı dükkana gittim bir tane de v for vendatta aldım ingilizce oda hoşuma gitti filmini izlediğim halde. Şimdi de sağolun sizin yüklediğiniz çizgi romanlardan hepsinden tadımlık indirdim neler hoşuma gidecek diye ama sizden de tavsiyeler bekliyorum.

Genel olarka spider man batman filan hoşuma gitti. Ama vahşi batı tarzı ve uzayda geçenleri pek beğenemedim.İlgi alanım değil sanırsam. Biraz fantastik şeylerden, aklının içinde felsefeler dönen kahramanları olan ne biliyim böyle özgün çizgi romanlar var mı bana tavsiye edeceğiniz. Ne bileyim mesela geçenler de amin mauruf'un semerkant ını birde alamut kalesini filan okudum orada hasan oluşturulan hasan sabbah ın kafasından geçen planlar çok hoşuma gitmişti. Bunun gibi şeyler mi desem artık bilemiyorum. Lafı da çok uzattım fantastik karakterler özgün insanı şaşırtan şeyler de olsa olur. Şimdiden hepinize teşekkürler.

Ayrıca şunu da demeden geçmeyeyim. Çok güzel arkadaşlık dostluk olan bir ****** çok şaşırdım burada ki ilişkiye hele ki burada ki emeğe. İnşallah hep devam eder bu ve bunun gibi forumlar. Tekrar selamlar :)
 

punisher27

Kıdemli Üye
15 Ağu 2010
124
80
merhabalar :D hoşgeldiniz ...

biz koca bir aileyiz zaten :)

doğru diyardasınız...

ben size the punisher(max comics ten) öneririm :)
 

cezager

Yeni Üye
28 Şub 2014
6
14
teşekkürler hemen bakayım. birde anladığım kadarıyle çizgi roman pahalı bir hobi. full metal alchemist i 10 liraya aldım fakat v for vendetta 45 liraydı. gerçi üzerinde baktım amerika fiyatı da 20 dolarmış. hep böyle mi ?
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,610
hiçbiryerde :)
Merhaba cezager, hoşgeldin;
evet çizgi roman kitaplarının
fiyatları 20-30 lira arası genellikle.
Fakat o gittiğin Büyülü Dükkan ve
onun yakınındaki Kadıköy Pasajında da
göreceğin gibi ikinci el alırsan 5-10 liraya da
alabilirsin kitapları.
Ben ve benim gibi çoğu kişi 30-40 yıl önce
aldığı kitapları saklamadığı için pişman olmuştur.
Sana tavsiyem çok sevdiğin bir seri olursa
onu okuduktan sonra iyi saklaman. Yıllar sonra
çok arıyor insan. Her şeyi değil tabii, bir veya iki
seri.

Death Note (12 kitap), Zener'in Laneti (3 kitap),
Corto Maltese(dost'tan 10, NTV'den 9 kitap ),
Yürüyen Ölüler (16 sayı çıkmış durumda),
Neil Gaiman adı geçen her kitap :), ilk aklıma gelenler...
ve bizim Çeviri Balonlama bölümümüzdeki
olağanüstü kitaplara bir gözatmanı tavsiye ederim.
 

cezager

Yeni Üye
28 Şub 2014
6
14
teşekkür ederim sizede.

bende ileride çeviri yapmak isterim güzelde olur ama çizgi romanlarda ki dili o ruhu ilkönce bir öğreneyim sonra bende yardımcı olmak isterim. :)
 
Üst