Merhabalar

LeodroS

Yeni Üye
19 Eyl 2013
4
22
Adım Temel. murtaza5in oğluyum. Son günlerde İstanbulda toplanma muhabbeti olduğu için hadi bir de ben damlayayım bu siteye dedim, geldim.

Akdeniz Üniversitesi, Uzay Bilimleri ve Teknolojileri bölümünde okumaya başladım bu sene. Daha ne bilmiyorum ama başvuruları hazırlarken o 3 kelimeyi yan yana görünce içimdeki geek harekete geçti, 4üncü tercih olarak yazdım.

Bilim Kurguyu çok severim. İlk okuduğum kitaplar babamın arşivindeki, Baskan yayınevine ait Asimov ve Clarke kitaplarıdır. Zaten daha 2 gün önce oturdum bir Uzay Yolu maratonu yaparak izlemediğim filmini bırakmadım.

Çocukluğumdan beri babamın çizgi roman arşiviyle iç içeyimdir. Bir heves 8inci sınıfta oturdum, çizime başladım. O zamandan beri de kurs almadan kendi kendime geliştirmeye çalıştım. Tabi oradan buradan büyük sözü dinleyerek geliştik ama... Sözü kısa keserek uzun zamandır güncellenmeyen internet galerim ile en iyi açıklamayı yapayım;


Daha da ne yazsam bilemedim... İstanbulda görüşmek dileği ile!
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,088
36,756
İstanbul
Merhaba, sevgili Temel. Dünya tatlısı bir insan, gerçek bir gönül dostu olan babanla tanışmış olmanın mutluluğunu yaşayan birisi olarak sana hoş geldin diyorum. Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz büyük buluşma vesilesiyle tanışma fırsatı bulacağız. Çizgiye, çizgi romana hem merakı hem de yeteneği olan şanslı insanlardansın.

Konuşuruz. Uzun uzun.

Dostların arasındasın. Hoş geldin.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,047
75,541
hiçbiryerde :)
Merhaba Temel,
babasının oğluymuşsun sen de.
Umarım önce derslerinde,sonra mesleğinde
çok başarılı olursun,tabii düzenli çalışmayla
olacak bunlar.
Sevgili ağabeyimizin
oğlunun da böyle renkli,keyifli ve başarılı
olmasına çok sevindim,
hoşgeldin...
 

LeodroS

Yeni Üye
19 Eyl 2013
4
22
Teşekkür ederim, hoşbulduk. Şu anda sitenin nasıl işlediğini, neyin nerede olduğunu anlamya çalışıyorum. 1-2 güne ilk başlıklarım ve yorumlarımla daha aktif bir üye olacağım. Ondan önce üniversitedeki ilk dersi atlatayımda...
 
Üst