Merhaba

Gökbörü Atsız

Yeni Üye
28 Ağu 2013
1
9
Herkese merhaba,
İsmim Gökbörü Atsız, 1967 İstanbul Üsküdar doğumluyum. Şu anda Antalya Serik'te dikamet ediyorum fakat İstanbul'a sürekli gidip geliyorum. Çizgi roman eski bir tutkum, okumayı bırakalı uzun yıllar olmasına rağmen facebooktaki bir arkadaşım sayesinde sitenizi keşfettim. Hepinize selam ve sevgi dileklerimle.
 

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
195
GAZİANTEP
Sevgili Gökbörü kardeşim. Öncelikle Çizgi Diyarına hoşgeldin . Bende 1965 doğumluyum aramızda sadece 2 yaş fark var. Burada arkadaşlığın, kardeşliğin ve güçlü dostluğun kurulduğu ve bir çatı altında toplanmış güçlü birer aile gibiyiz. Çocukken evde yada sokakta gizli köşelerde, ders kitapları arasında yakalanma korkusu ile okuduğumuz çizgi romanları, şimdi evimde Çizgi Diyarı sayesinde keyifle çay ve kahve yudumlayarak saatlerce kitap okuyabiliyorum. Sizde ileriki zamanlarda benim gibi sitenin kronik bağımlısı olacağınızı , güzel paylaşımlarda bulunacağınızı ümit ediyor, aramıza tekrar hoş geldin diyorum....
 

_TaniS_

Kıdemli Üye
17 Ağu 2013
110
301
istanbul
Hoşgeldiniz. Umuyorum ki, diyarımıza girinşinizle beraber uzun zamandır ara verdiiniz çizgi romanlarınızın tozlu sayfalarını yeniden açma isteğiniz geri gelir... :) sevgiler...
 

hozal

Yeni Üye
28 Ocak 2013
50
101
çizgiroman

Çizgiromanı sevdiğinize göre mutlaka satınalıp okuyorsunuz ve biriktiriyorsunuzdur tahmin ediyorum...Ben Ankara'da ikamet ediyorum ve çizgiromanlarımı bu şehirden satın alıyorum. Ancak İstanbul'a gittiğim vakit mutlaka çizgiroman satan dükkanlara gidiyorum ve oralardan da alıyorum. İnanın çizgiroman satan dükkanlara gidip oralarda kısa da olsa vakit geçirmek insana büyük keyif veriyor. Size de tavsiye ediyorum. Saygılarımla.
 

Sentinel

Yeni Üye
1 Şub 2012
26
91
Sosyal paylaşım sitelerinin gayri ahlaki ve yanlış kullanımından hazzetmesem de, bu ve bunun gibi olanakları bizlere sunduğu için yararları da azımsanamayacak kadar fazla, burada eskiden çizgi romanları ilk elinize aldığınız andaki heyecanı size hatırlatacak birçok değerli eser ve bu eserleri hiçbir karşılık beklemeden diğer üyelerin beğenisine sunan sayısız dostlar göreceksiniz, aramıza hoş geldiniz.

Saygılarımla.
 

Tarantula

Onursal Üye
9 Ağu 2010
662
2,961
Hoşgeldiniz Sevgili Gökbörü Atsız, Çizgi roman okumayı bırakmışsınız ama umarım sizi yine okutmaya başlarız :)

Favori çizgi romanlarınız nelerdi ? hangi türlerden hoşlanıyorsunuz ? sitede en beğendiğiniz bölüm neresi oldu diye soru sorarak başlayalım tanışmaya. Tekrar hoşgeldiniz. Aklınıza bir şey takılırsa da çekinmeden sorun.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,767
İstanbul
Hoş geldin, Gökbörü Atsız. Umarım ve tahmin ederim Diyar'da keyifli zamanlar geçireceksin.

Merhaba diyen tüm dostlara ilettiğim temennilerimi sana da ileteyim: umarım ilk ve tek mesajı "merhaba" olan dostlar arasına karışmaz, mâkûl bir süre sonra sohbetlere de iştirak edersin.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,020
denize sıfır
Hoşgeldiniz.:) Diyar'ın uçsuz bucaksız çizgi ormanında bol bol temiz hoş kokulu romanların tadını çıkarın. Sonra, muhabbete bekleriz.:)
 
Üst