parmakları üzerinde yürüyen bir el hangi çizgi roman karakteridir

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
Bildiğim, Korku dergisinde bir filmin fotoroman versiyonunda yayınlanmıştır böyle kendi başına buyruk bir Kesik El hikayesi. Bir de Steel Claw isimli 60'lı yılların bir çizgiromanı var. Yanılmıyorsam Atlıkarınca dergisinde Çelik Pençe ismeyle bir iki serüveni yayınlanmıştı o dönemlerde. Ama bu el öyle pek parmakları üzerinde yürüyen bir el değildir, elin bağlı olduğu vücut görünmez durumdadır sadece.. Umarım bulursunuz...
 

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,124
Gogra, parmakları üzerinde yürüyen el şeklinde bir robot yapmıştı.

Sevgili Abartman'ın söylediklerine ek olarak 1001 roman dergilerinde yayınlanan Canavarlar Çarpışıyor adıyla yayınlanan çizgiromanı hatırladım. Orada dev robot Mytek, bizdeki adıyla Mitek'in ve Profesör Boys'un düşmanı olan kötü bilgin Gogra'nın (ki Mitek'i beraber yapmışlardı) intikam amacıyla yaptığı yeni dev robotu Tiron yenilince parmakları üzerinde yürüyen el şeklinde başka bir robot yapmıştı.
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,947
Hafızan çok iyiymiş Bayhun. Sen söyleyince kareleri gözümün önünde canlandı....
 

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,124
Addams famly ya da Army of Darkness olabilir.

addams4.jpg


theaddamsfamily1973animatedseriestitlecard.jpg


Sevgili dostum Gürcan Sarı'nın dediği gibi Addams famly olabilir. Ayrıca Army of Darkness çizgi romanında ki kesilen el olabilir.
 

hasankaracık

Yeni Üye
5 May 2013
2
5
ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim..yöneticimiz zaman gezgininin dedikleri hafızamda canlandı.hatırladım. Yazdığı gibi ; dev robot Mytek, bizdeki adıyla Mitek'in ve Profesör Boys'un düşmanı olan kötü bilgin Gogra'nın (ki Mitek'i beraber yapmışlardı) intikam amacıyla yaptığı yeni dev robotu Tiron yenilince parmakları üzerinde yürüyen el şeklinde başka bir robot yapmıştı.
 
Üst