Merhabalar

young werther

Çeviri & Balonlama
15 Mar 2013
11
31
istanbul
Merhabalar çizgidiyarı üyeleri,

Öncelikle alanında öncü bir siteyi geç tanıdığım için kendime kızıyorum.Çok güzel paylaşımlar bulduğum nadide yer imlerimden biri olan çizgidiyarı paylaşımcılarına çok teşekkür ediyorum.Ne yazık ki şuan için foruma bu kuru mesajı yazmaktan başka elimden bir iş gelmiyor.İnşAllah ilerleyen süreçte daha faydalı paylaşımlarla birlikte olmak niyetiyle hepinizi selamlıyorum.

young werther
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,995
83,708
Kasımpaşa
Sevgili young werther bu güzel merhabaya kayıtsız kalmak mümkün değil, öncelikle hoş geldin.. Umarım diyarımızda "acılarla" değil mutluluk ve keyifle yaşayacağın anların olur..
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,596
34,987
İstanbul
Merhabalar çizgidiyarı üyeleri,

Öncelikle alanında öncü bir siteyi geç tanıdığım için kendime kızıyorum.Çok güzel paylaşımlar bulduğum nadide yer imlerimden biri olan çizgidiyarı paylaşımcılarına çok teşekkür ediyorum.Ne yazık ki şuan için foruma bu kuru mesajı yazmaktan başka elimden bir iş gelmiyor.İnşAllah ilerleyen süreçte daha faydalı paylaşımlarla birlikte olmak niyetiyle hepinizi selamlıyorum.

young werther

Merhaba sevgili youngwerther, çizgi aleminin en renkli ve hareketli sitesine hoşgeldiniz. Bu sitede üyelerde aranan temel vasıf; karşılıklı sevgi, saygı ve samimiyetten başka bir şey değil. Yani hiç bir şey paylaşmasanız da bunu bu sitede kimse sorun etmez zira burası "karşılıksız" paylaşımın tek adresidir.. Kendimi örnek verecek olursam; benim de herhangibir çizgiromanı paylaşacak bir imkanım yok. Şayet olsa idi, kesinlikle yapardım. Ama sitemizdeki insanlar o kadar altın kalpli ve değerli ki; bu mükemmel insanlara karşı kendimi bir nev-i borçlu hissettiğimden ötürü, benim de bir şeyler yapmam gerektiğini düşündüm ve en sonunda özel ilgi alanıma giren nostaljik konularla ilgili paylaşımlar yapmaya başladım. Bunu benden hiç kimse istemedi ama derler ya "sevginin gücü" diye, işte bu şekilde ben de sitemize karınca kararınca bir katkıda bulunmuş oldum. Sağolasın, sevgili yöneticilerimiz bana özel bir bölüm verdiler, o da yetmezmiş gibi "yöneticilik" şerefini de bana uygun gördüler.. Oysa ki benim böyle bir talebim olmamıştı ama bu sitede "görev istenilmez, alınır!" misali gayretlerimin karşılığını gördüm. Heee bu arada, sade bir üyeyken bile asla ve asla hiç bir paylaşımda kısıtlanma gibi bir şey söz konusu olmadı. Bu herkez için geçerli bir durumdur. Yani bu sitedeki paylaşımlara ulaşabilmek için, herhangibir kısıtlama ya da şart yok, bu paylaşımlara ulaşmanın tek şartı, sitemize sadece ve sadece üye olmak!!!.. Neyse, sözü gene çok uzattım, kısacası buradaki nezih ortamı hiç bir yerde bulamazsınız ve de her konuda içiniz müsterih olsun... Sevgi ve saygılarımla kalın sağlıcakla...
 

seymin

banned
15 Ağu 2009
225
239
Takma kafana... Ben, başlangıçta kuru mesaj bile atmıyordum çoğu zaman... Oysa şimdi, yabancı dilden çizgiroman tercüme edip, konuşma balonlarını oluşturuyor ve sitede paylaşıyorum. Hoşgeldin... İlgini çeken çizgiromanların hepsi emrine amade :)
 

user01

Kıdemli Üye
15 Ocak 2010
102
144
Bursa
Hoşgeldin dostum aramıza :) üzülme,ben 15 01 2010'da üye oldum, sen 15 03 2013'te ama ikimizde yeni üyeyiz :D Ben maalesef pek katılımcı olamadım (önceki çizgiroman sitesine çok katkım olmuştu ama boşuna :D ),tarayıcım yoktu,tamam bu bir bahane olmayabilir ama ne yapayım,sitede çok güzel taranmış pırıl pırıl çizgiromanlar varken bende cep telefonumla birşeyler yapmaya çalıştım,oldu mu ? belki ama yinede bir katkım olsun istedim. Anlaşılan elin boş gelmemişsin :) Umarım bize bol keyifli dakikalar sunarsın,bu arada aklıma gelmişken ben siteye üye olduktan tam iki yıl evet iki yıl sonra içimde kaldığı için merhaba demiştim :D Daha nice üyelere çizgidiyarı...
 

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,094
Kastamonu
Hoşgeldiniz "acıların çocuğu"... :)

"Genç Werther'in Acıları" lisedeyken kitaplığımın en özel kitaplarından biriydi. Özel oluşu, çok sevmemden falan değil; onunla birçok insana eziyet ederek keyiflenebilmemden kaynaklanıyor. :)

Bizim ilçe küçüktür; herkes birbirini tanır. Okumayı sevdiğimi ve küçük bir kitaplığım olduğunu bilen arkadaşlar bana gelip, okumak için kitap tavsiye etmemi isterlerdi. Eğer sevdiğim biriyse okumayı sevsin diye Monte Kristo veya Sefiller'i, pek hoşlanmadığım biriyse Werther'i tavsiye ederdim. Biliyorsunuz klasik romanlar genellikle kalın olur... Werther onların arasında oldukça ince dururdu. Bu yüzden, onu tavsiye ettiklerim "ucuz kurtardık," yanılgısı içinde memnuniyetle alıp giderdi...

Mutlu ayrılırlardı ama "okudum, güzel," dedikleri halde ben hiçbirinin okuyup bitirebildiğine inanmazdım... :)

Laf aramızda, Türkiye'de Werther'le başlayıp da okumaya devam edebilen biri olduğunu da sanmıyorum... :)
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
97
165
denizci
Ben tam 3 yıl forumda sessiz sakin kaldım; sadece indirdim/okudum bir şey olmuyor üstadım takılma, Necip Fazıl Kısakürek şöyle demiş; “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım”, dev eserler topluluğu Çizgi Diyarı, bizler de minnacik karıncalarız, ama kocaman Çizgi Diyarı hepimizin.
Aslında konunun tam özetini bir arkadaşımız geçenlerde forumda yalnız bir kaç kelimeyle ama mükemmel izah etmişti; “Herkesin bir zamanı var galiba”, işi oluruna bırak bence ve inan tam yerindesin, önemli olan tiyatroya gelmek, koltuklar boş kalmasın, şimdi bir koltuk daha doldu sayende, ama sahne de hepimizin koltuklar da, işte Çizgi Diyarı böyle bir alem young werther dostum, hoşgeldin.
 
Üst