Sanki yeni bir Üye var uzakta...

Flying Turkman

Yeni Üye
10 Eyl 2012
40
137
Ankara
Merhabalar, ben Batuhan. Bir - iki yıldır çizgi roman takipçisiyim, fakat bu foruma ancak şimdi rastlayabildim; neyse, geç olsun güç olmasın. Siteye bir göz attım ve inanılmaz gaza geldim.
Sıkı bir Deadpool hayranıyım (çoğunluk öyle sanırım, nicklere falan göz attım da :D), ayrıca Spider-Man, Avengers, Batman, The Darkness, X-Men, Captain America, Sandman, Green Lantern favori çizgi serilerimdir. Çoğunluğunu İngilizce okuyorum ama Türkçe de takip ediyorum.
Neyse yahu, kısa bir merhaba diyecektik, ne çok uzadı. :) Selamlar beyler!
 

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,396
İstanbul
Aramıza hoşgeldin sevgili kardeşim. Umarım bizimle birlikte güzel vakit geçirir ve aradığın güzel çizgi romanlar ile birlikte güzel dostluklarda bulursun.
 

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,229
4,833
Bak şimdi selamlar beyler, dedin kafadan yanlış yaptın :) arkadaş! Bizim site son derece özgürlükçü olduğu için 3. cinsleri özellikle bünyesinde barındırıyor :d . Öyle beyler filan dersen olmaz, biz bütün cinsleri ve türleri kucaklayan bir grubuz :Ğ. Sen şimdi tabii ben nereye düştüm diyebilirsin ama e olacak o kadar :).
 

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,069
Sarıyer
Hoş geldin dostum, ilgilendiğimiz alanlar farklı olsa da tüm çizgiromanseverlerin başımızın üstünde yeri var. Gezin, dolaşın arada vakit bulursanız iki satır yorum - eleştiri - yazar, çizer, kahraman, ortam, yayınevi, vs hakkında bilgi paylaşımı yapmaktan da çekinmeyin, biz bizeyiz, yabancı yok.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,022
denize sıfır
Hoşgeldiniz.İngilizce okuyan dostlardan çeviri konusunda desteğe ihtiyacımız oluyor belki ilgini çeker.:)
Forumun keyfini çıkarınız.:)
 

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,372
3,550
Midgard
Öncelikle hoş geldiniz. Sitenin yabancı arşivi o kadar çokki hangisini okuycağınıza şaşırırsınız :D Aramıza bi comics'cinin katılmasına sevindim :)
 

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,906
72,078
Sevgili cantürk Hoş Geldiniz.
Sizi aramızda görmek,yazdıklarınızı okuyabilmek kaptan Amerikanın kalkanını bulmak kadar güzel :)

İçimizde zagor,mister no,tombraks gibi tay döneminden kapak ressamı olan çizdiği kapaklara KUZGUN imzasını atan ve hatta hatta aslan şükürün döneminde çok yoğunluk yaşandığında onun çizdiklerine aslan şükür imza atmıştır.Sitemize üye olan bu değerli arkadaşımız umarım artık bizlerede sizin gibi hoş sohbet merhabalarını iletir.Kim bilir...sevgili ''Muhlis Kuzgun''da bizlere merhaba der.
 
Son düzenleme:
Üst