Merhabalar, Çizgi Romana Başlıyorum

avian

Yeni Üye
11 Tem 2012
3
2
Istanbul, Turkey
Merhaba arkadaşlar. 16 yaşındayım. Küçüklüğümden beri Spider Man'i çok severim. Dergileri vardı eskiden onları alıp okuyordum, çizgi filmleri falan da takip etmeye çalıştım. Çizgi romanlarını da hep okumak istiyordum. 1-2 tane alıp okudum ama seriyi takip etmeden okumak sıkıcı geldi, diğer karakterleri görünce insan onlara da merak salıyor :) Çizgi romanlar da bayağı pahalı geliyordu bana. Şimdi bu siteyi keşfettim. Şimdi çizgi roman için ayrı bir bütçe ayırıp hem buradan hem de çizgi roman mağazalarından yararlanarak Spider Man serisine başlamak istiyorum. 200-600 sayı falan da bayağı fazla geliyor takip edemem :) Acaba nasıl başlayabilirim yardımcı olabilir misiniz, başlamanın bir yolu var mı? Teşekkürler :)
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,020
denize sıfır
Hoşgeldiniz.biz senin yaşındayken yolu yarılamıştık:)forumu gez dolaş kendin karar verirsin.belki farkında olmadan hiç bilmediklerinede ilgi duyabilirsin.Çizgi roman herkes için.:)
 

''Yiğit''

Aktif Üye
8 Nis 2012
401
233
Mudanya/Bursa
Bende bilka nın çıkardığı mega serilerden var onlardan alabilirsin.Yanlız şimdiden uyarıyım benim aldığımda %50 namor %50 spider vardı.Diğerlerinde de olabilir yani uyarıyım :D
 

abdullah

Çeviri & Balonlama
17 Nis 2011
1,377
3,555
Midgard
Bilka siyah-beyazya sevmezsin belki. Sende en serisi okunmuycak kahramanı seçmişsin :) Ultimate Spiderman serileriyle bi başla derim ben ama Spider ile ilgili bilgin fazlaysa Arkabahçe,Hoz Comics gibi serilerde fena değil. Noir'lerinide tavsiye ederim :D Sitede ne kadar tek sayısı varsa onlarıda oku konu bütünlüğü pek yoktur :)
 

avian

Yeni Üye
11 Tem 2012
3
2
Istanbul, Turkey
Sağolun yardımlarınız için :) Ultimate Spider-Man'e başladım biter haftaya inşallah :) Noir'leri de indirdim, tek sayılara da bir bakayım :) Ama Spider Man ile ilgili bayağı bilgim var yani, zamanında az araştırmadım :) Neyse, tekrar teşekkürler hepinize :)
 

PsycoMan

Yeni Üye
24 Tem 2011
59
15
Hoz Comics'in çıkarttıklarından başla okumaya sonra,İngilizce okuya bilirsen Brand New Day'den devam et.Hatta direk Brand New Day'den başlayabilirsin sorun olmaz.BND'den başlarsan günümüze kadar arada 150 sayı falan var.Hergün birkaç tane okusan 1-2 aya yetişirsin günümüzdeki seriye.
 

MVCelebi

Yeni Üye
5 Şub 2011
87
226
Foruma hoşgeldin :) Örümcek Adam çok karışık bir kahraman kardeşimiz her türlü paralel evrende var kendileri :D Forumu biraz gezince alışırsın diğer serilerede bak derim :)
 

avian

Yeni Üye
11 Tem 2012
3
2
Istanbul, Turkey
Tekrar teşekkürler hepinize :) Ultimate Spider-Man bitti bitecek yarın bitiririm onu. Zagor, Tarkan falan hoşuma gitmiyor daha çok Marvel karakterlerini seviyorum ben. Eğer çizgi romana alışmam için söylüyorsanız onları zaten okumayı falan biliyorum alışkınım bu tarz şeylere :)
 
Üst