selamlar

novelison

Yeni Üye
29 Haz 2012
3
11
tüm site ahalisine selamlar.

ayrıca; aşağı yukarı 25 yıllık bir aranın ardından beni yeniden çocukluğuma döndüren, 1970'li yıllarda okuyup şimdi hayal meyal hatırladığım o efsanevi öyküleri tekrar canlandıran bu forumda emeği olan herkese çok teşekkürler.

en büyük eğlencemizin "teksas-tommiks okumak" tabiriyle ve hafif aşağılayıcı bir tonla ifade edildiği o dönemlerde elimde olan hazineyi saklamış olsaydım teksas, tommiks, zagor, kit taylor, kızılmaske, red kit, kara murat, gırgır ve fırt sayılarından forumda çok az eksik olurdu. ama ne yazık ki o zamanlarda ve o yaşlarda çuvallarla gırgır'ları ve diğer dergi ve çizgi roman kitaplarını sokaktan geçen eskicilere kiloyla satarken günün birinde bunların gözümde ne kadar değerli olacağını farkedememişim.

neyse ki sayenizde yeniden canlandı bütün çocukluğum. dün üye olduğumdan beri rüyada gibiyim. zaten üstünden o kadar zaman geçti ki hepsini okumuş olduğum halde neredeyese bütün maceraları unutmuşum. şimdi yeni baştan okuyor gibiyim. maceraları unutmuş olsam da bütün kahramanları babamın oğlu gibi tanıyorum. hiçbir anısını hatırlayamadığım ama karakterini tümüyle tanıdığım kahramanların maceralarını okumak ilginç bir tecrübe oldu şimdi.

forumda emeği olan herkese tekrar teşekkürler.
 

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
5,003
22,069
Sarıyer
Eski arşivini bugüne kadar getirebilmiş bir kaç şanslı kul hariç hepimiz aynı durumdayız ve fark edeceğiniz gibi biz bir aileyiz. Mühim olan dostluk, gerisi faso fiso.

Hoşgeldiniz.
 
12 Şub 2010
15,006
543,756
Bu bir rüya değil, rüyaların gerçekleştiği bir diyar sevgili novelison

Yirmibeş yıl önce okuduğunuz çizgi romanlardan çok daha fazla ÇR olan bir diyardasınız

Hoş geldiniz ve iyi okumalar
 

ElimeS

Aktif Üye
28 Eyl 2011
311
188
Arkham City
Siteye Hoş Geldin Dostum.

Sen Bunlarla Kafanı Yorma Eski Eskide Kaldı Eninde Sonunda O Kaybettiğin Çizgi Romanlar Burada Vardır Olmasa Bile Çizgi Roman Hayranları Kısa Sürede paylaşır Dün Dünde Kaldı Sen Önüne Bak Be Bu Kocaman Çizgi Roman Arşivini İyi Değerlendir.

İyi Okumalar.
 

novelison

Yeni Üye
29 Haz 2012
3
11
teşekkürler. söylediğiniz gibi o yıllarda hiçbirimizin bulamayacağı kadar zengin imkanlar var şimdi. sıra bunun keyfini çıkarmakta :D
 
Üst