Daha önceleri nerelerdeydiniz?

lecter

Yeni Üye
30 Haz 2010
1
0
Sevgili arkadaşlar.
Sabah işe gitmeden önce öylesine bakındığım internette tesadüfen sayfanıza tıklayıp içerikleri görünce neredeyse işe telefon edip hastalandığımı ve bu gün gelemeyeceğimi söylemek üzereydim. Sanki çooook eski dostlarımla buluşmuş gibi oldum. Sık kullanılanlarımın baş köşesine yerleştirdim sizleri. İyi ki varsınız. Sizler için yapabileceğim bir şey varsa elimden geleni yapmaya hazırım. Öğretmen olduğum için yarından itibaren 2 aylık bir tatile giriyorum. Çizgi roman okuyacağım. :D Elimdekileri paylaşmak isterim ama nasıl yapacağım hakkında yardıma ihtiyacım var. Tex'in Oğlak Yayınları Maceraperest çizgilerden çıkan "Aylık Teks, altın Seri, Efsanevi Maceralar, ve Özel sayılarının tümü eksiksiz olarak var kütüphanemde. AyrıcaZagor, Mister No, ve Martin Mystere'nin yine aynı yayınevinden çıkan efsanevi maceralar dizileri, Martin Mystere Özel Sayıları, Dampyr Süper ciltleri, ve Yalaz prodüksiyon Lal yayıncılıktan çıkan Karaoğlan 01-57 ciltleri elimde var. Ne yazık ki 57 den sonra çıkmadı sanırım. Bunları paylaşmam için yardımcı olursanız seve seve paylaşırım.
Sevgiyle kalın.
 

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,734
44,022
denize sıfır
sevgili lecter,

en azından bundan sonrası için burada olmandan mutlu oluruz paylaşımların karşılıksız yapıldığı bu diyara hoşgeldiniz..:):)
 

Kroker

Süper Üye
27 Nis 2009
1,742
2,225
Hoşgeldin sevgili lecter :) ,
Eski dostlar tespitin çok doğru, burada kitapların yanında bulacağın en önemli şey samimiyet ve dostluk, sorularının birçoğunun cevabı zaten forumda var, iyice bir gez dolaş konuları, tadını çıkar, bulamadığın olursa da yardıma hazırız. İyi zaman geçirmen dileklerimle.
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,817
Hoşgeldiniz, ilk önce ev sahipliği yapalım. Forumu inciğine boncuğuna bir irdeleyin yeni yayınlar kadar eski serilere sahip olduğumuzu fark etmişsinizdir. Özlem giderin, sonrası bir şekilde gelir nasipse.
 

bortecinefb

Süper Üye
12 Ara 2009
2,815
4,396
Deliler Köyü
Öncelikle hoşgeldiniz, en çok sevindiğim konu duyduğunuz büyük heyecan oldu :). Dostların dediği gibi ısınma turlarını atın ilk başta, sonrası Allah Kerim :)
 
Üst