![]() |
#1 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Kasım.2020
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Siteye kayıt oldum ancak çizgi romanlar nereden indiriliyor göremedim. Özellikle ilgilendiğim türler V For Vendetta, Maus gibi klasikler. Yardımcı olursanız sevinirim.
Konu GüvenGüven tarafından (08.Kasım.2020 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: imlâ |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 418547
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İndirme linkleri var üstadım oradan ulaşabilirsiniz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 95436
•Rep Seviyesi :
![]() Siteye kayıt oldum ancak çizgi romanlar nereden indiriliyor göremedim. Özellikle ilgilendiğim türler V For Vendetta, Maus gibi klasikler. Yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle foruma hoşgeldiniz. Bu başlıkta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bu başlıkta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gerekli bilgileri bulabilirsiniz. Kalıcı dostluklar kurmanızı ve keyifle paylaşım yapmanızı dilerim...
LE BOIS DES VIERGES (Jean Dufaux & Beatrice Tellier) - Paylaşıldı NAMELESS (Grant Morrison & Chris Burnham) - Paylaşıldı PREDATORS - Strangers In A Strange Land (FILM SEQUEL) 26 sayfa - Paylaşıldı CARTHAGO (Christophe Bec, Eric Henninot & Milan Jovanovic) 580 sayfa - Çevriliyor THE MASK OF A THOUSAND TEARS (David Chauvel & Roberto Ali) 64 sayfa - Çevrilecek CARTHAGO ADVENTURES (Christophe Bec & Alexsa Gajic) 290 sayfa - Çevrilecek SHI (Benoit Zidrou & José Homs) 240 sayfa - Çevrilecek |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1224323
•Rep Seviyesi :
![]()
Her konunun içeriğinde indirme linkleri var. Genelde medifare veya mega linkleri mevcut. Bu dosyalar .rar, .zıp, .cbr veya .cbz olarak yüklenmiş.
Bu dosyaları açabileceğiniz programa ihtiyacınız olacak. Dosyaları bilgisayarınıza çıkartıpta okuyabilirsiniz dosyaların içeriklerinde jpeg resimler vardır. Çizgi roman okuma programları ile de okuyabilirsiniz. CDisplayEx kullanılan genel proramdır.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|