![]() |
#11 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 01.Eylül.2018
•Rep Puanı : 15010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sayın mimacar, öncelikle aramıza hoş geldiniz. Çizgili kitap adlı foruma üye olamadığınız için üzülmemelisiniz, çünkü kazara üye olabilseydiniz bile en kısa süre içerisinde üyelikten süresiz olarak uzaklaştırılma ihtimaliniz oldukça yüksekti. Tecrübeyle sabittir. O forumdaki birçok değerli dostumuzu tenzih etmekle beraber, bir arkadaş var ki karşılıksız çizgi roman paylaşımının katili, bilen bilir zaten ismini ya da nick'ini anıp reklamını yapmaya bile deymez. Emin olun forumumuz arşiv olarak gayet yeterlidir, tekrar hoş geldiniz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 219257
•Rep Seviyesi :
![]() Sevgili çizgi diyarı yöneticileri; Sizlerden bir özel sorum var. Her ne kadar sizi ilgilendirmeyeceğini bildiğim halde sormak istiyorum. Sorum şu: Sitenizin Çizgili kitap ile bir alakası var mı.? Çünkü olamayacağına inancım tam ama o siteye bir türlü üye olamadım sebebini de bilmiyorum. Eğer sorumu beğenmezseniz lütfen bu yazımı silin. Saygılarımla mimacar Sevgili mimacar, "Kötü komşu insanı mal sahibi yapar!" derler ya, ben 10 yıldır sorduğunuz sorunun cevabını hala bulamadım, ![]()
![]() Konu Baltimora tarafından (18.Ağustos.2019 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 23.Nisan.2017
•Rep Puanı : 10185
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizgili kitabın üye seçiminde çok katı kuralları var herkesi üye kabul etmiyorlar .Bi r zamanlar bende üyeydim.fakat çok basit sebebler yüzünden üyeliğimi iptal ettiler. kendilerine dargın ve kırgın deyilim.kendilerine başarılar diliyorum
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|