Benim adim Never...Nathan Never

Nemo

Yeni Üye
14 Mar 2015
85
778
Gaziantep-Istanbul-Amsterdam
Herkese merhaba:)

Ismim Huseyin Gazi ATES. 30 Aralik 1980 dogumluyum. Aranizda tanidigim dostlar olabilir :) Su an Yapi Kredi Amsterdam subesinde calisiyorum. Buralara yolu dusen dostlari beklerim :)

Kucuklugumde abim sayesinde cizgiromanlara baglandim. Her cumartesi Milliyet'in verdigi Red Kit eklerini getirmesini beklerdim sabahtan aksama kadar. Zagor, Tommiks, Mister No, Teksas okurdu daha cok. Eve en cok bunlar gelirdi. Neden bilmem ama Teks ve Martin Mystere okumazdi. Sonrasindaysa okul harcligimi biriktirip Turkiye Cocuk dergilerini almaya basladim. Bazen de Milliyet Cocuk.

Mahallede kendi dergimizi yazip cizip satmaya calistigimiz dahi olmustu. Ama kimsede para olmadigi icin bedava verirdik :)
Okul harcligimdan biriktirip Alfa Teks'leri, AD yayincilik Zagor, Dylan, Teks ve Nathan'lari almistim. Nathan Never'in ilk okudugum sayisi cok hosuma gitmisti: Yasak Bolge. Dev album 1. sayidan sonraysa takma ismim artik Nemo idi :) Ruyamda, dunyayi Teknodroidlerden kurtariyordum:)

Fumettiler ugruna once kendi cabamla italyanca calismistim, sonrasinda ise bir kac kur italyan kulture gidebilmistim. cat pat okudugumu anlayabilcek kadar iste :) Nathan Never'in orjinal koleksiyonunu yapmaya cabaliyorum halen.

Ogrencilik yillarimda ya da is hayatimin ilk yillarimda imkanlarim kisitli oldugu icin sadece fumetti okuyordum. Sonrasinda ise comics, frankofon, birazcik da manga...orjinal comics koleksiyonu yapmaya basladim kendimce. Batman, Orumcek Adam ve niceleri.

Kudret (Sabanci) abinin cizgiroman.com sitesini kesfettikten sonra yalniz olmadigimi anladim :) Her gun heyecanla girip yeni mesajlari okuyordum. Bir cok guzel dostluklarim oldu. ResimliRoman, AltinMadalyon ve CizgiDiyari...Emegi gecen herkese cok tesekkur ederim kendi adima.

Sevgiler...
 
Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,147
4,516
sevgili nemo en az benim kadar sevdiğini bildiğim(altın madalyon'dan)bir dostumun açıklayıcı kendini tanıtan içten yazısını okudum.Aynı koridorda nathan never severlerin çoğalması dileğimle...(Mesut Altay Kartal)
 

murats

Onursal Üye
5 Şub 2011
1,208
5,003
Merhaba Nemo. Hoşgeldin.
Mesajının başlığı dikkatimi çekti.
Ben de derin bir Nathan Never hayranıyım.
Onlarca çeşit kahramanın, bir çok ülkenin çizgi-romanlarını okudum yıllarca. Ama bazıları gönlümde ayrı yere sahiptir. Nathan da bunlardan inci olan bir tanesi.

Türkiye'de çıkmayan ve hiç çıkmayacak yüzlerce macerayı bir gün okuyabilme hedefiyle geçen sene ufak ufak İtalyanca çalışmaya bile başlamıştım. Şimdilik yarım kaldı ve teknolojiyle okumanın çözümlerini deniyorum,araştırıyorum zaman zaman. İkisine de döneceğim zamanla.

Tekrar hoşgeldin.
Nathan'cıları bir araya getirmek güzel olur.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,647
Kasımpaşa
Böyle coşkulu merhabalara bayılıyorum.
Aramızda olman gerçekten büyük bir keyif benim için.
Hele de bir nathansever olarak daha da bir keyiflendim.
İyi ki varsınız.
Hoş geldin.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,045
75,456
hiçbiryerde :)
Hoş geldin, safalar getirdin
sevgili "Nemo" Hüseyin Gazi Ateş.
Bir Nathan Never sever olarak ben de
çok sevindim tanıştığıma. Fumetti
aşkına İtalyanca öğrenmeye başlayan
kişiler grubuna bir kişi daha yazdık :).
Keyifli forumlar, muhabbetler dilerim.
 
Üst