Merhaba herkese

Gaston

Çeviri & Balonlama
27 Haz 2019
148
4,636
Okumayı altı yaşındayken babam öğretmişti, ilk okuduğumu hatırladığım Bonanza’nın 1nci sayısıydı. Okula başlamadan Tom Miks, Teksas, Zagor, Mandrake, Tom Braks, Mister No’ları buldukça okuyordum, amcam sağolsun. Okula başladığımda bodrum kattaki kütüphanede Doğan Kardeş dergilerini keşfetmiştim. İşte bugün nereden aklıma geldiyse acaba bu dergileri İnternette bulabilir miyim diye ararken Çizgi Diyarı ile karşılaştım. Sizlere bir merhaba demek için yazıyorum bu mesajı.

Benim için hobi ancak üretirsen bir anlam taşıyor. Forumda daha yeniyim, çok da inceleyemedim. Ben de katkıda bulunmak isterim. Tarama ya da balonlama yapacak imkanım yok ama İngilizce ve Fransızca çeviri yapabilirim. Çeviri konusunda yardıma gereksinimi olanlara nasıl ulaşabilirim ?

Sevgiler
 

OZERTOPSOY

Onursal Üye
6 Tem 2016
1,280
4,310
Aramıza hoş geldiniz. Burada sanki çocukluk günlerindeki teksas tommiks okuyup paylaştığınız arkadaşlarınızı bulmuş gibi olacağınıza eminim.
 

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
434
1,516
Fransızca çeviri dedin beni çok mutlu ettiç

Gondor08 üstat, çeviri yapılacak bir çok Fransızca frankofonu yüklemiş durumda.

Sen çeviriyi yapınca hiçbir balonlamacı arkadaş yardım etmemezlik yapmaz bu diyarda.

Hoşgeldin.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Hoş geldiniz. Forumda beğeneceğiniz bir çok başlık bulacağınızdan eminim. Ben yıllardır buradayım ama halen görmediğim eski paylaşımlarda yeni bir çok şey buluyorum. Burası bir okyanus gibi... Çeviri yapmak isterseniz beğendiğiniz bir çizgi romanı çevirip ben bunu çevirdim kim balonlar deyin. Bir çok gönüllü bulursunuz.
 

Dedecan 61

Süper Üye
25 Şub 2019
1,781
4,506
Hoşgeldin kardeş ailemiz gelişip güzelleşiyor..Ayrıca burada hiçkimsenin canı sıkılmaz hep yapacak birşeyler bulursun...
 

Sinan Atik

Yönetici
13 Haz 2011
2,395
6,513
Ankara
Hoş geldiniz diyarımıza. Burası, herkesin bir şeylerin ucundan köşesinden tutarak güzel şeylerin ortaya çıkmasına vesile olduğu bir ortam. Sizin de önerdiğiniz yardımlar hiç de azımsanacak türden şeyler değil. Öncelikle diyarın tadını çıkarın. Sonra zaman içerisinde kendiliğinden gelişecektir birçok şey.
 

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
28,983
Mersin
Öncelikle hoşgeldin dostum;
okudugun çizgiromanlar arasında conanları saymamışsın ama istersen ben boyumdan buyuk bir işe kalkışıp yayınlanan Tüm conan külliyatının Türkçeyle buluşturulması işine bulaştım :p ve özellikle çeviri konusunda yardım istemekteyim( balonlaması sorun değil ben yapıyorum) eger ilgini çekerse listenin linki aşagıda ,benimle temasa geçersen

[url]http://www.cizgidiyari.com/forum/orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri/112241-orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri.html[/URL]

sitede iyi eglenceler dilerim
 
Üst