Tüm "Çizgi Diyarı" Dostlarına Merhaba...

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
457
3,783
Hiçbir Şey Ülkesi
Tüm "Çizgi Diyarı" dostlarına merhaba...

Bu güzel siteyi tesadüfen bulduğumu söylesem sanırım yalan olmaz. Çevirisini yaptığım Zagor filmi hakkında araştırma yaparken buldum sitenizi ve hem çizgi roman dostlarına filmi izleyebilmeleri için haber vereyim hem de bir "merhaba" diyeyim diye düşündüm.

Çocukluğumun bütün dostlarını burada görmek ne güzel. Zagor'lar, Tom Miks'ler, Kızılmaske'ler, Conan'lar, Tarkan'lar, Mandrake'ler, Teksas'lar... Ve o güzel dostların, o çizgi romanların dostları... Yani sizler... Sizlerle karşılaşmak gerçekten çok güzel... Kimisi çok küçükken sobalarda yanan, kimisi eşe dosta verilen, kimisi kaybolup giden o resimli romanların kokusunu, çocukluğumu / ilk gençliğimi ve heyecanımı bulacağımı biliyorum burada. Her ne kadar elimde sizlerle çizgi roman paylaşımı yapacak malzemem / materyalim yoksa bile, umarım ben de değişik şekillerde, mesajlarımla, farklı çalışmalarımla katkıda bulunurum sizlere. Ve umarım kalıcı olurum...

Tüm "Çizgi Diyarı" dostlarına sevgi, saygı ve selamlarımla;

Kocaman bir "MERHABA"...
 
Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,851
137,094
Çocukluğumuzu yaşadığımız diyarımıza hoş geldin gitarisyen.
Umarım mutlu olacağın bir ortam olur.
Selamlar,sevgiler.
 

Motion

Kıdemli Üye
31 Mar 2013
613
3,374
vjRdaz.jpg
 
Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
543,719
Çocukluğumuzda yiten, giden Teksas Tommikslerin ve diğerlerinin çok daha fazlasını Çizgi Diyarı'nda buluyoruz sevgili gitarisyen.

Hemen çoğumuzun yaşadığı olaylar senin de başından geçmiş. Mazimizde müşterekler çok yani...

Güzel bir merhabayla geldin, hoş geldin Çizgi Diyarı'na.

Umarım sen de bizim kadar keyifli anlar yaşarsın burada.
 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,983
Hergün Bahar'ın yaşandığı,dostluk rüzgarlarının serinlettiği,sevgi çiçek'lerinin daima açık olduğu yerdesin..
Kalıcı olmak ne demek?
Buraya yapışacaksın..
Aramıza hoş geldin,gitarisyen..
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,469
26,994
Aramıza hoş geldiniz.Çocukluğumuzu yaşatmaya devam ettiğimiz bu ortam katılımınızla daha da şenlendi.
Forumumuzdan keyif almanız dileğimle...
 

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
457
3,783
Hiçbir Şey Ülkesi
Sayın ertuğrul,
Sayın Lobador,
Sayın Motion,
Sayın profesör,
Sayın The_DarknesS,
Sayın kandraks53,
Sayın prince,
Sayın uzung;

Hepinize bu sıcacık karşılamanızdan ve güzel mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. "Çizgi Diyarı"nda biraz gezinti yaptım da; ne yalan söyleyeyim, gözlerimin dolmasına engel olamadım. Çocukluğumun o güzellik ve naiflik kokan anılarını burada bulmam bir yana, sizler gibi "insan sıcağı"yla dolu birçok güzel ve değerli insanın bu forumda olması da buradan kolay kolay ayrılamayacağımın bir göstergesi... Ve burada en sevdiğim özelliklerden / güzelliklerden birisi de; forumda açılan konu başlıklarına verilen cevaplarda, yazılan mesajlarda sadece "Eline sağlık", "Kolay gelsin" gibi kısacık ifadelere değil, cevap yazanların gerçek duygularını aktaran ve yazılacak bir şeyler olduğunu gösteren hem uzun hem de sevgi ve saygı dolu cümlelere yer verilmesi. (Zira, başka forumların çoğunda şunu görüyorum: Bazı paylaşımcılar uzun uğraş ve emek vererek ortaya bir şey çıkarıyor ve bu çalışmalarını paylaşmak için bir konu açıyorlar ve hemen arkasından o konuya verilen cevaplarda sadece bir sürü "Eline sağlık." ya da "Teşekkürler." mesajı oluyor. Bu iki ibare dışında içi doldurulmuş çok az mesaja rastlıyorum. O yüzden üye olduğum bazı forumlarda bir şeyler yapıp da paylaştığım zaman kendi konumun altına eskiden "Lütfen yalnızca 'Eline sağlık' veya 'teşekkürler' gibi şeyler yazacaksanız hiç yazmayın. Sadece yazacak bir şeyleriniz varsa ve açtığım konu sizde bir takım duygular uyandırıyorsa bunları ifade eden şeyler yazın." cümlesini ekliyordum. Ama değişen pek bir şey olmayınca artık vazgeçtim.) İşte bu yüzden, burada gerçekten yazacak bir şeyleri olanların ve o konuyla bütünleşmek isteyenlerin yazdığı cevapları bile okumak bir zevk.

Souç olarak; bazen işlerim, bazen özel hayatım, bazen de internet bağlantımın azizliği yüzünden zaman zaman forumda bir görünüp bir kaybolacağımı biliyorsam da; buradan ayrı kalamayacağımı, ruhen ve gönül bağıyla bağlı olacağımı, hatta Sayın kandraks53'ün dediği gibi buraya "yapışacağımı" da biliyor ve hissediyorum.

Tekrar hepinize ve bu site için emeği geçen herkese teşekkürler...
 

ertekin

Süper Üye
22 Ağu 2009
1,913
4,847
Navajo Köyü
Hoşgeldin Sevgili Gitarisyen...
Yıllar önce Zagor (Yabancı Film) diye bir konu açmıştım.
Demek o konu sizinle tanışmamıza vesile olmuş.
Tekrardan Hoşgeldin, Sefa Getirdin...
İyi Forumlar Dilerim...
 

SenSei

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
24 Eyl 2009
2,700
25,393
İstanbul
Hoş geldin, arkadaşım....
farklı bir ortama akmak üzere olduğunu söylemem gerekmez sanırım. Zaten çok kısa bir sürede bunu kendin de göreceksin. Aramıza katılman çok güzel. Umarım güzel dostluklar, güzel bir ortam ve sıcak sohbetler ile eşlik etme şansımız olur. Tekrar hoş geldin.

Sevgiler...
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Hoşgeldiniz sevgili Gitarisyen,
2 haftadır internet arızasından ötürü forumdan uzak kaldığım sürede sitemize teşrif etmişsiniz. Gönül isterdi ki sıcağı sıcağına bu mesajı yazayım ama geç de olsa yazmak, hiç yazmamaktan iyidir. :) Burada çok güzel anlar geçireceğinizden hiç şüpheniz olmasın zira bu diyarın en büyük özelliği insanları efsunlayan sihirli bir atmosfere sahip olmasıdır.. :)
 

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,307
49,877
NeverLand
Hoşgeldiniz. Öncelikle düşüncelerinizi anlatırken kullanmış olduğunuz güzel Türkçemiz'den dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Sinema ve çizgiromanın içiçe geçtiği ve yüksek bütçeli bir pazar olduğu günümüzde akaktaracaklarınızın çok önemli olduğunu düşünüyor, Türkiye'nin en büyük dijital arşivine geç de olsa tekrar hoşgeldiniz diyorum...​
 

ahmet akyol

Onursal Üye
18 Ocak 2016
654
2,551
İzmir
Hoş geldin sevgili Gitarisyen,bu aralar diyarımıza çok sık giremediğimden henüz şimdi aramıza iştirak ettiğinizi gördüm...Çocukluğumuzun en önemli hazinelerini barındıran bu güzel diyarda tekrar eski anılarınızı ve yepyeni maceraları bulmaktan ziyade,hiç bitmeyen dostlukların başladığı bu diyarda keyifli dakkikalar dilerim....
 

gitarisyen

Çeviri & Balonlama
7 Ara 2016
457
3,783
Hiçbir Şey Ülkesi
Sayın ertekin47,
Sayın büyük beyaz,
Sayın SenSei,
Sayın Baltimora,
Sayın Mehmet Serdar Ateş,
Sayın gandor08,
Sayın bakunin,
Sayın ahmet akyol;

Değerli ve sıcak mesaj, yorum ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.

Gerçekten burada çok farklı bir ortam olduğunun farkındayım. Çizgi roman dostluğu ve birleştiriciliği, insan sıcağıyla bütünleşen kalıcı dostluklara dönüşüyor. O kalıcı ve sıcak dostluklar da yepyeni paylaşım ve ürünler doğuruyor. Keyifle ve merakla takip ettiğim bu diyardaki seviye, birliktelik ruhu ve bazı konulardaki tartışmalara bile yansıyan sevecen ve saygılı kalite beni buraya daha da bağlayacak gibi görünüyor. Burada olmaktan mutluyum.

NOT:

Sayın büyük beyaz;

Gitar Jim ile bir akrabalığım yok. :) Ama kendisi Zagor'da gerçekten sevdiğim bir karakterdir.

"gitarisyen" kullanıcı adını neden seçtiğimi soracak olursanız;

“gitarisyen” kullanıcı adını gitar çaldığım için kullanmaktayım. “Peki, madem gitar çalıyorsun; neden “gitarist” ya da “gitarcı” gibi adlar değil de, “gitarisyen” gibi anlamsız bir sözcük kullanıyorsun?” şeklinde bir soru yöneltecek olursanız buna şöyle cevap verebilirim: “gitarisyen”, “gitarist” ve “pratisyen” sözcüklerinin karışımından benim türettiğim bir sözcüktür. Bildiğiniz gibi “pratisyen”, “mesleğinde, işinde uzmanlık belgesi almamış”, “bir konu hakkında uzman olmayıp, genel bilgi sahibi olan” gibi anlamlara gelmektedir. İşte ben de kendimi gitar konusunda bir uzman olarak değil de, bir pratisyen olarak gördüğüm için “gitarisyen” adını aldım ve on yıldan fazla bir süredir internette bu ismi kullanmaktayım. Elbette takdir sizlerin. (Belki pratisyen bile değilimdir.) :)
 
Üst