Merhaba

revange

Yeni Üye
28 Tem 2016
11
37
Herkese selamlar;
33 yaşında Batman hayranı biriyim :d Çocukluğumdan beri çizgi romanları severim. Yaşıma bakıp yüzlerce ÇR okuduğumu düşünmeyin ancak sanat olarak, uğraş olarak, anlatım tarzı olarak çizgi romanın bende ki yeri çok farklı. Bulunduğumuz sıradan dünyadan çizgi romanın o büyülü dünyasına geçiş ne kadar tatlı bir his ise, büyünün etkisi ile sıradan dünyada yaşamakta bir o kadar "çılgınca". Hatırlıyorum, 20 yaşın da üniversite ile beraber çizgi romanlar hazırlayıp satmayı düşündüğümü aileme açtığımda, çizgi film mi yapacaksın? hani şu çocukların izlediği? gibi bir tepkiyi en sevdiklerimden aldığımda, bu tutkuyu yaşamanın ve sebebini ifade edebilmenin bu ülkede çok zor olduğunu anlamıştım. Bu yolda aldığım yaralar heveslerimi ertelememe sebep oldu. Ancak yeni yeni ben de bu okyanusa bir şişe bırakmayı düşünüyorum, içinde "bu mesajı okuyana selam olsun, başka bir şey istemem" yazan.

Herkese selamlar ve sevgiler.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,044
75,445
hiçbiryerde :)
Merhaba "revange", hoşgeldiniz.
Dediğiniz gibi, çizgi romanın büyülü
dünyasına kapıldık hepimiz, bir nevi
"Alice" ya da "Sinbad" gibi. İyi forumlar,
keyifli muhabbetler olsun genç arkadaşım :).
 

ahmet akyol

Onursal Üye
18 Ocak 2016
654
2,551
İzmir
Hoşgeldin sevgili revange,umarım burda içinde söndürdüğün ateşi tekrar yakar ve güzel şeylere imza atarsın.Ailelerin anlayamadığı her zaman şu olmuştur,çizgi roman bir tutku ve bizleri apayrı diyarlara götüren sihirli bir halı gibi...Kötü alışkanlık edinmeden rüyalar aleminde gezmek ve bunun bağımlısı olmak...Kitap okuyan ve bunları yazanlar benim için her zaman çok özel insanlar olmuştur.Özel insanların bulunduğu sihirli diyarımıza hoş geldin.Yepyeni dostluklar bulabileceğin ve seni anlayan insanların arasında olduğunu bil istedim....Saygılarımla.
 

revange

Yeni Üye
28 Tem 2016
11
37
Hepinize çok teşekkür ederim. Mümkün olduğunca siteye girip takipte kalacağım.
 

kinkin

Yeni Üye
14 Ara 2014
64
66
korsika
hos geldiniz yanliz degilsiniz bazen yanlizligimin farkina varinca buralarda dolasiyor okuyacak birseyler kafami daha degisik dusuncelerle oyalayacak ana dilimde konular buluyorum.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Çizgi aleminin en renkli ve keyifli sitesine hoş geldiniz. Burada aradığınız huzur ve güven ortamını bulacağınızdan eminim.. :)
 
Üst