![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Çizgi diyarı bünyesinde dostlarımızın katkılarıyla hazırladığımız e-dergimiz 9.cu sayısıyla sizlerle buluşuyor. eleştiri,beğeni ve yorumlarınızı özenle takip ediyor,dikkate alıyoruz.yorumlarınız yol haritamız olacak. iyi seyirler.. Çizgi diyarı e-dergi yapımcılık ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 30.Ekim.2010
•Rep Puanı : 32879
•Rep Seviyesi :
![]()
Derginin yeni bir sayısı çok güzel ,emekleri geçenleri kutluyorum.
![]() ![]() ![]() ![]()
[Yalan Tohumdur. Bire kırk verir. Verdiği kırkın her biri bir tohumdur ki o da bire kırk verir. *** Bilgi de tohumdur. Bire yüz verir. Verdigi yüzün her biri Bir tohumdur ki; sana bilgelik, torunlarına da ilham verir.KIZILDERİLİ KİTABESİNDEN |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Şubat.2011
•Rep Puanı : 47476
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili kardeşim böylesine güzel bir derginin hazırlanıp düzenlenmesi ve tüm çizgiroman severlere hediye edilmesinde emeği geçen tüm sevgili dostlarıma,kardeşilerime gönül dolusu sevgiler ve teşekkürler sunarım.
Ben kendi hesabıma böylesi bir diyarda bulunmaktan gururluyum,mutluyum,iyi ki var bu diyar,iyi ki sizler varsınız.Hepinize sevgiler saygılar ve tekrar tekrar teşekkürler. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 06.Kasım.2009
•Rep Puanı : 524742
•Rep Seviyesi :
![]()
bu güzel dergi de çizgi diyarı nın simgesi.itina ile hazırlanıp
sunuluyor.her ay devam ediyor.ileride çizgi romanın tarihi içinde güzel bir kaynak olacak.tüm uğraş veren arkadaşları yürekten kutluyor, başarılar diliyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yasaklı Üye |
![]()
nasıl olacak... ne zaman çıkacak, birinci sayı, ikinci sayı derken dokuzuncu sayıyı da görmenin mutluluğu içindeyiz... hayırlısı olsun... tüm diyara, tüm dostlara keyifli okumalar...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 307707
•Rep Seviyesi :
![]()
Hemen indirip bakacağm. Emeği geçen arkdaşlara çok ama çok teşekkürler. Mümkün olan en kısa zamanda katkıda da bulunmak isterim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2009
•Rep Puanı : 2489
•Rep Seviyesi :
![]()
Dergi için emeği geçen herkese teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1330861
•Rep Seviyesi :
![]()
Her zamanki gibi gururla keyifle okudum.
Aslında Conan teması olan bu sayıda Türkiye'de yayınlanmamış bir Conan çevirisi de okumak çok güzel olurdu. Yazı fontları daha tutarlı olmuş.. Hasbi tembeler ve Gürcan Gürsel karakteri (orjinal ismini merak ettim) çok yerinde sayfalara yerleştirilmiş, aslında bu tür bantların artması daha da hoşuma gider. Yazı ve yorumlar, söyleşi ve özgün albay50 öyküsü ile standart yükselmiş. Çeviriler bir başka güzel. Kapak güzel ama Conan'ı çok nadir olarak bu halde görürüz. Duygulu hal pek yakışmamakta Amra'ya.. Belit önemli bir karakter ancak Conan'dan daha baskın.. Sunum sayfası bugüne kadarki en güzel sayfa.. Tamamen amatör duygularla hazırlanan profesyonel bir çalışma.. Tek bir harf katkısı olan herkese çok teşekkür ederim. Nice 9.sayılara! |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1887191
•Rep Seviyesi :
![]()
Beklenen harika dergimiz geldi...
Emeği geçen bütün gönül dostlarına teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Kasım.2010
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Evvettt...
Dergimizin 9. sayısı gelmiş. Çocukken Pazartesi günlerini ayrı bir heyecan ile beklerdim. Birçok haftalık çizgiroman dergisi pazartesi günleri çıkardı. Bizim dergimizi de aynı heyecan ile bekler oldum. İlk önce böyle bir heyecanı yeniden yaşatanlara çok teşekkürler. Bir dergi hazırlanırken nasıl doğum sancıları, nasıl mide krampları çekilir en iyi bilenlerdenim. Bu yüzden de eleştiri yapmaya bir türlü gönlüm elvermedi. Ama bu sefer eleştirilerimi de beğenilerimi de yazacağım. ( Affınıza ve samimiyetinize sığınarak ) Çünkü ben dergimizin dünyanın en iyi ve en güzel e-dergi olmasını tüm kalbiyle isteyenlerdenim. Dergim şu an iniyor. Ve ben birazdan keyifle onun sayfalarını çevireceğim. Bana, bize bu keyfi yaşatan tüm arkadaşların eline, beynine emeğine sağlık. Karşılık beklemeden yapılan paylaşıma ve sancılar çekerek harcanan emeğe de yürekten teşekkürler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
e-dergi |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çizgi Diyarı e-dergi Sayı 11 | büyük beyaz | Çizgi Diyarı E-Dergi | 43 | 29.Temmuz.2021 16:40 |
Çizgi Diyarı e-dergi Sayı 20 | Raven | Çizgi Diyarı E-Dergi | 45 | 20.Ekim.2016 19:03 |
Çizgi Diyarı e-dergi Sayı 18 | Raven | Çizgi Diyarı E-Dergi | 36 | 13.Kasım.2015 18:35 |
Çizgi Diyarı e-dergi Sayı 10 | büyük beyaz | Çizgi Diyarı E-Dergi | 30 | 26.Mayıs.2012 14:10 |
Çizgi Diyarı e-dergi Sayı 06 | büyük beyaz | Çizgi Diyarı E-Dergi | 27 | 10.Şubat.2012 11:28 |