Unutulmaz Anlar Dizisi / e-dergi

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
Arkadaşlar e-dergimiz içinde 2. yada 3. sayıdan itibaren küçük bir proje başlatıyoruz.

Unutulmaz Anlar Dizisi adı altında her sayıda minimum 1 adet olmak üzere çizgiromanlarda gördüğümüz en unutulmaz sahneleri altına bir kaç satır kısa bir yorumla paylaşacağız. Bunlar duruma göre belli yazıların yada çizimlerin arasına bir "mola" olarak tam sayfa verilecek yada büyüklüğüne göre yarım kalan sayfalara serpiştirilip boşluklar doldurulacaktır.

Örnek olarak iki tane kendi yaptığımı gönderiyorum. Dergiye küçük de olsa bir katılım göstermek isteyen arkadaşların, sayfayı olabildiğince yüksek çözünürlükte ekledikten sonra altına da kısa bir yorumla buradan yada özel mesajla bizlerle paylaşmalarını rica ediyoruz. Aklınıza gelen bütün çizgi roman türlerinden, unutulmaz bir kareyi yada tüm sayfayı paylaşabilirsiniz. Zaten aşağıdaki örnekleri inceleyince format hakkında bilgi sahibi olacağınızı düşünüyorum.

Yapacağınız işleri, diğer mesajlardan ayırmak için quote içinde paylaşırsanız teknik ekibimiz için aradan çekip ayırması daha kolay olacaktır.

Katılımınızı bekliyoruz, şimdiden kolay gelsin.

Not :
Ben yazısını düzgün yazamam yada yaptığımız beğenilmez diyerek çekingenlik göstermeyiniz. Yapılan işlerin olabildiğince fazlası yayınlanacaktır ancak hangisinin hangi sayıda yayınlanacağının sözünü peşinen vermiyoruz. Gerekli gördüğümüz zamanlarda, kısa yazınız üzerinde düzeltmeler (imla ve anlam bozukluklarına karşın) yapılabilir.


9f942196ac857c1c3e0d76d200daeba95134382d173b6d8d61df2b35547a77c85g.jpg


Rüya Kral Dream, zorunluluktan ötürü Cehennem`e gelmiştir. İşi bittikten sonra yola koyulacağı sırada Diyar`ın Efendisi Lucifer etrafının binlerce cehennem yaratığı ile sarılı olduğunu hatırlatır ve sorar "Neden gitmene izin verelim Dream?"

Dream`in cevabı ise unutulmayacak niteliktedir :

"Burada gücüm olmadığını söylüyorsunuz. belki de haklısınızdır. Ancak düşlerin gücünün de mi olmadığını söylüyorsunuz? Söyle bana Lucifer... Hepiniz kendinize bir sorun. Buraya hapsedilenler Cennet`i düşlemeselerdi Cehennem`in bir gücü olabilir miydi?"

Bunun üzerine zebaniler Kızıldeniz gibi ayrılırlar ve Dream, geldiği gibi yürüyerek Cehennem`i terk eder...


Cihan "Shevarash" TÜRE

2f882c9fab8f6a7caf8910d7dd60875bee326baae627014f46147ef1a11d3a444g.jpg


Zagor`un, Sullivan`ların da yardımıyla ilk kez büyük şeflerin toplantısı olan Bahar Konseyinde ortaya çıkması ve kendisinin adaleti sağlayacak olan intikamcı bir ruh olduğunu söylediği an, serinin hayranlarının zihninden silinmeyecek bir sahnedir. Böylece ünlü kostüm ve Za-gor-te-nay ismi, civarda efsane olarak görülmeye başlanır.

Cihan "Shevarash" TÜRE
 

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
957
Bursa
Abi çok güzel bir fikir ancak şimdi bilinen bir seride çok önemli bir yerin paylaşımında napacağız hani spoiler falan olmasın seriyi takip edenlere ama çok geride olanlara gerçi bu dediğim çizgiromanlarda pek olmaz sanırım ama yine de aklıma geldi kendi paylaşmak istediğim bir sayfayı düşününce.
 

Shevarash

Süper Üye
24 Ocak 2010
1,239
971
İzmir
Bu tür bir dergide daima spoiler riski vardır. Zira öncelikli amacı haber vermek, fikir paylaşmak ve yeni çizimler/hikayeler/karikatürler vs. sunmak olduğu için bu durumda yapılacak birşey yok. Herhangi bir makalemiz yada tanıtımımız da zaten spoiler veriyor. Hoş, zaten unutulmaz anlar daha çok klasikleşmiş sahneleri konu edineceği için, çoğu kişinin bildiği yada gözünen kaçırdığı sahnelerden oluşacaktır.
 
Üst