Çizgi Bölgesi İkinci Yıl

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,126

as.jpg


Tekrardan merhaba sevgili dostlarımız. İyisiyle kötüsüyle bugün itibari ile bir yılı daha tamamladık. Bugün Çizgi Bölgesi ailesi olarak geri dönüşümüzün ikinci yılını kutluyoruz. Bu iki yıl içerisinde üç büyük plan ve sayısız hikâye tamamladık fakat üşenmeyip tek tek saydık ve yüz ellisi son bir yıl içerisinde olmak üzere toplam iki yüz elli sayı yayınlamışız. Son bir yıl içerisinde yaptıklarımıza bakılırsa geçen yıldan kalan serilerimizi tamamlamış, yenilerine başlayıp onları da tamamlamışız. Anlaşılacağı üzere dopdolu bir yıl geçirmişiz ve önümüzdeki yıl içerisinde de dopdolu bir yıl geçirmeyi planlıyoruz. Ufak tefek bir şeyler göstermeden olmaz tabii.

İlk olarak uzun zaman önce başlayıp bir türlü bitememiş Cyborg serisi sonunda tamamlanacak. Çevirilerimiz hazır balonlamalarımız devam ediyor. Cyborg serisi bu hafta içinde kaldığı yerden devam edecek ve umuyoruz ki çok ara vermeden tamamlayacağız seriyi.

Başladığımız fakat Siyahlar İçindeki Kral dolayısıyla ilerleme imkanı bulamadığımız Wonder Woman - Ölü Dünya ve Sweet Tooth - Geri Dönüş serileri de en yakın zamanda finaline kavuşacaktır. İkisinin de yarısına kadar geldik, ekibimiz tamamlamak için hararetle çalışıyor. Bunlara ek olarak başladığımız Daredevil serisinde de yeni yıl gelmeden güncele yetişmek gibi bir umudumuz var fakat bu konuda söz veremeyiz.

Çıkmasından bu yana bir süre geçmesine rağmen bir türlü başlamaya elimizin değmediği Dceased - Ölü Gezegen serisinin gelmesi de pek yakındır. Bu seri ile Dceased hikâyesine bir son vereceğiz. Ekibimizin en iyileri tarafından Türkçeleştirme çabaları devam ediyor. Önümüzdeki ay yayınlamayı düşünüyoruz.

En sevdiğimiz yazarlardan birisi Donny Cates'in Galaksinin Koruyucuları serisi de bu yaz içinde sizlerle buluşacak. Serinin çevirileri tamamlandı ve kontrole alındı; ilk hikâyenin ise balonlaması devam ediyor. En yakın zamanda gelmesini umuyoruz serinin.

Beş sayılık bir korku çizgi romanı olan Stray Dogs da bu listemize eklediğimiz bir seri olacaktır. Çevirileri tamamlanmış ve balonlamasını bekleyen bu ilginç korku serisi çok yakında sizlerle olacak.

Uzun bir zaman önce yapacağız deyip ardından iptal etmek zorunda kaldığımız High Level serisi de çok yakında sizlerle buluşacak. Bu ilginç distopik cyberpunk dünyasına adım atmanızı şiddetle öneririz. Bu serimizin de çevirileri tamamlandı ve balonlamaları da az çok tamam sayılır. Yaz bitmeden gelmesini umuyoruz kendisinin de.

Bitmez diyerek yeni çıkan Silver Coin serisine de başlayacağımızı belirteyim. Bu tuhaf, korkunç ve kanlı seri Daredevil'ın muhteşem yazarı Chip Zdarsky, Sweet Tooth'un yazarı Jeff Lemire ve en iyi son zamanlarda yazdığı Ghost Rider serisi ile tanınan yazar Ed Brisson'ın ellerinden çıkıp Michael Walsh'ın tedirgin edici çizimleriyle birleşiyor. Bu seride güncele yetiştik ve bu hafta içinde ilk sayısının çıkmasını umuyoruz.

Son olarak da özleyenleriyle tekrar buluşmak üzere Black Bolt hikâyemiz olduğunu belirteyim. Ne olduğunu şu an açıklayamam fakat ekibimizin en iyilerinin de en iyilerinin bu seri üzerinde uğraştığını söyleyeyim. Bu gizemin yazın sonuna kadar çözülmesini umuyoruz.

Bunlar bitmeden önce bize gelen güzel mesajlardan, güzel yorumlardan ve genel olarak gelen destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Gelen yorumlar veyahut mesajlar karşısında kimi zaman cevapsız kaldık kimi zaman mahcup düştük. Tekrardan herkese çok teşekkür edip bu yıl içerisinde de bizle görebilmeyi umuyoruz ve şimdiden herkese iyi okumalar diliyoruz...

 

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
2,269
5,523
Nice yıllara çizgi bölgesi sizlere ne kadar teşekkür etsek az türkçesini okuyamayacağımız serileri bizlerle buluşturdunuz sağolun var olun normalde sıkılan bir insanım ama karakterler o atmosferler hikayeler distopik dünyalar olsun daha ne isteyelim high level ve galaksinin koruyucuları serilerini heyecanla bekliyorum iyi ki varsınız. Sıkılmamamı ve beni dünyadan 1 saat soyutlayan çizgi romanlardir bu foruma üye olduğum için çok memnunum bu forumun kuruculari olmak üzere çeviri balonlamayla uğraşan paylaşan değerli Üstadlarıma çok teşekkür ediyorum.Sağlıklı mutlu huzurlu günlerimiz yıllarımız olsun
 
Son düzenleme:

veryabsurd

Çeviri & Balonlama
3 Ara 2014
461
5,756
İkinci yıla da doludizgin giriyorsunuz yani.
Nice yıllara arkadaşlar, sağ olun, var olun.
 

raydemer

Yeni Üye
3 Kas 2010
42
150
:) :) :) Başarılar! Başarılar! Başarılar!... Emeğinize sağlık!...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

NightMare420

Aktif Üye
8 Şub 2021
311
1,024
Öfff be insanın geleceğe gidesi geliyor bunlar ne güzel çizgi romanlar böyle nice yeni senelere inşallah her şey için çok teşekkürler değerli çizgi bölgesi ekibi
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,045
75,448
hiçbiryerde :)
Listeyi okudukça yüzümüzdeki tebessüm
gittikçe artıyor ve neredeyse bir "Joker"
gibi oluyoruz :). Nice yıllara, bu meşakkatli
ama keyifli yolda katılan binlerce yol arkadaşı
ile nice senelere hep beraber sevgili dostlar.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,646
Kasımpaşa
Gençler siz resmen manifesto yayınlamışsınız.
Çizgi Diyarı sizin takipçiniz olacaktır.
Ben bile bu çizgi romanları okurum, kesin!..
Bu azminiz ve kararlılığınız hiç bitmesin.
Tebrikler yeni yaşınız için ve başarılar.
 

obelisk7794

Yeni Üye
21 Mar 2016
74
264
Nice yıllara :) Valla helal olsun diyorum. Bunları bir çizgi roman sevdalısı olarak vaktinizi harcayıp hazırlıyorsunuz ve karşılık olarak sadece bir teşekkür alıyorsunuz, maddi bir :TL geliriniz yok. Herkes yapmaz sizin yaptığınızı. Ayrıca güncel çizgi romanlar için yıllarca beklememize de gerek kalmıyor. Emeğinize sağlık. Başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamını dilerim. :) :49::24:
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,620
İzmir
Bugüne kadar beğenerek takip ettik bugünden sonra da beğenerek takip edeceğiz.
Nice yıllara derken, yeni çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. Bütün ekip arkadaşlarınıza selam olsun.
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
2,981
8,394
Başarılarınızın devamını dilerim.
Nice güzel huzurlu sağlıklı yıllara,
Emeği geçen bütün dostlara sevgi ve saygılarımla
İyi ki varsınız çizgi roman dostları.
 
Üst