Çizgi Bölgesi 1. Yıl

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,118

as.jpg


Merhaba dostlarım. Bugün Çizgi Bölgesi ailesi olarak geri dönüşümüzün 1. yılını kutluyoruz. 1 yıl boyunca iki büyük plan ve toplamda 100 sayı tamamladık. Dolu dolu bir yıl geçirdik ve daha nicesini de geçirmeyi umuyoruz. Bugün için sizlere Gideon Falls serisinin muhteşem ilk sayısıyla kanlı ve korkunç Absolute Carnage planının sonunu atacağız. Şimdiden hepinize iyi okumalar...

Bilindiği üzere elimizde şu anda 10 devam eden seri var ve bu bizi ileriye odaklanma konusunda sıkıntıya sokuyor bu yüzden ilk işimiz elimizdeki serileri tamamlamak. Büyük Planımız yani Day of Judgment için şu anlık bir tarihimiz yok fakat elimiz biraz boşalınca başlamak istiyoruz. Bu yıl içerisinde Black Bolt, Cyborg, Gümüş Sörfçü - Kararma ve Kafir serilerimizi tamamlamak istiyoruz. Bunlara ek olarak Dceased - Öldürülemezler, Dceased - Dünya'nın Sonundaki Umut, Dceased - Ölü Gezegen, Flash Forward, Yeşil Fener - Yeni Bir Umut serilerine de başlayıp tamamlamak istiyoruz. Gideon Falls, Thor gibi serilerde asıl yayın hızına yetişip düzenli bir şekilde atmayı düşündük ve kalan serilerimizi de devam ettirene kadar en azından bir arcının sonunda bırakmak istiyoruz. Aşağıya Temmuz Takvimimizi bırakıyorum isterseniz sayfamızdan daha yüksek kaliteli versiyonuna ulaşabilirsiniz.

Temmuz_Takvim.jpg


Bu kadar planı tek başımıza yapmamız zor bu yüzden sizlerden bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Bize gelecek serilerimizde veya aşağıya yazdığım serilerde yardımcı olmak isterseniz aşağıdaki adreslerden bize ulaşabilirsiniz.

Çevirmene ihtiyaç duyulan seriler:
Daredevil (2018)
Deathstroke
Dreaming
Event Leviathan Planı!
High Level
Day of Judgment Planı!
Venom

Balonlamacıya ihtiyaç duyulan seriler:
Cyborg
Daredevil (2018)
Dreaming
Event Leviathan Planı!
High Level
Day of Judgment Planı!
Venom

Bize ulaşabileceğiniz adresler:
, , ,

00.jpg


Bu arada bugün içinde Gideon Falls serisinin ilk sayısını 100 Çeviri ekibiyle ortaklaşa paylaştık merak edenler için aşağıya bir link bırakacağım. Her Pazartesi Gideon Falls serisinin yeni bir sayısını atacağız. Ek olarak yirmi dakika içinde falan Absolute Carnage serisinin son sayısını bu yirmi dakikaya ek bir buçuk saat sonra da Venom #20 ile Absolute Carnage hikayemize son vereceğiz. Şimdiden bütün sayılar için hepinize iyi okumalar.


 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,503
Çok teşekkürler harikasınız, çalışmalara devam.

Muhakkak birileri size yardım için başvuracaktır. Okumak için önce çeviri, daha sonra yazmak ve paylaşmak gerekiyor.

Bu işlemlerde güçle, iletişimle, yardımlaşmakla daha kolay oluyor.

Kolaylıklar diliyorum.
 

GüvenGüven

Süper Üye
19 Ocak 2010
1,093
5,322
Bandırma
Ellerinize sağlık arkadaşlar, ayakta alkışlanacak işler çıkarıyorsunuz. Daha nice yıldönümlerine, daha nice proje sonu kutlamalarına...
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,679
İstanbul
Geri dönüşünüzün birinci yılını kutluyorum. Umarım motivasyonunuzu muhafaza eder ve çizgi roman severlere uzun yıllar boyunca, şimdi olduğu gibi, kıymetli pek çok çizgi romanı kendi ana dillerinde okuma fırsatı vermeye devam edersiniz.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
Geri dönüşünüzden bugüne geçen bir yılda muhteşem işlere imza attınız.
Bütün emek ve paylaşımlarınız için tekrar teşekkür eder ve daha nice yıl dönümleri dilerim.
 
Üst