![]() |
#1 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Mart.2011
•Rep Puanı : 185427
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Run, and you'll live. At least a while. And dying in your beds, many years from now would you be willing to trade all the days from this day to that for one chance, just one chance to come back here and tell our enemies that they may take our lives but they'll never take our freedom! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmi 1997'de sinemada izledim. Göz yaşları ile tabi. Müzikleri, geçen 24 yıla rağmen bendeki etkisini hiç kaybetmedi. Ne zaman depresyona girsem bu parçayı dinlerdim. Dakikalarca, saatlerce dinlerdim. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Filmde müziğin başladığı yer 1:31. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Konu ertuga tarafından (12.Nisan.2021 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 272342
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerinize sağlık üstadım. Yalnız videoları yüklerken beğeni tuş yeri kaybolmuş burada haberin ola.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 05.Mart.2011
•Rep Puanı : 185427
•Rep Seviyesi :
![]()
O nasıl oldu anlamadım. Düzeltmeye çalışırken üst üste hata alınca da tamamını yitiririm korkusuyla başlığı hemen açtım. Bu defalık da beğeni olmasın. Problem değil
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 272342
•Rep Seviyesi :
![]() O nasıl oldu anlamadım. Düzeltmeye çalışırken üst üste hata alınca da tamamını yitiririm korkusuyla başlığı hemen açtım. Bu defalık da beğeni olmasın. Problem değil ![]() Düzenlemeye gir oradaki tüm video linklerinin başında ve sonunda olan ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bunları sil parantez içindekileri ve kaydet de videolar düzene girecek. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Aralık.2020
•Rep Puanı : 60017
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir Braveheart hayranı olarak yayınlanmış tüm dergileri, gazeteleri, posterleri, VHS, oyunlar, DVD'ler, soundtrackler, özel versiyon Blu Rayler... toplamakta olan birisi olarak Cine5 her zaman için bir eksiklikti benim için. Filmin Cine5 VHS çekimini dahi buldum ama dergiyi bulamamıştım. Teşekkür ederim.
![]() Rahmetli James Horner'ın eşsiz müzikleri kadar olmasa(A gift of a Thistle & The secret Wedding) da Dj Sakin'nin bu çalışması da o dönemlerin en müstesna çalışmalarındandı: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() İskoç çizerin diğer çizimleri: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu abboritta tarafından (12.Nisan.2021 Saat 15:49 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cine5 Dergisi - Sayı:51 (Şubat 1998) | ertuga | Cine5 Dergisi | 2 | 05.Nisan.2021 15:58 |
Cine5 Dergisi - Sayı:50 (Ocak 1998) | ertuga | Cine5 Dergisi | 1 | 01.Ocak.2021 15:38 |
Cine5 Dergisi - Sayı:40 (Mart 1997) | ertuga | Cine5 Dergisi | 0 | 14.Ağustos.2020 11:04 |
Cine5 Dergisi - Sayı:28 (Mart 1996) | ertuga | Cine5 Dergisi | 0 | 03.Nisan.2020 12:09 |
Cine5 Dergisi - Sayı:16 (Mart 1995) | ertuga | Cine5 Dergisi | 1 | 03.Haziran.2019 10:32 |