The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 20 (Çeviri - Balonlama)

The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 20 (Çeviri - Balonlama)

The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar (Çeviri ve Balonlama)

Like Tree182Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01.Şubat.2016, 23:38   #1
Yönetici

Shoryuken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Standart The Chronicles of Conan / Conan Klasik Maceralar Dizisi Cilt: 20 (Çeviri - Balonlama)
Ve nihayet...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kapak düzenlemeleri ve her türlü teknik yardım için Prospero'ya, önsöz ve arka kapak ile eksik çevirilerin tamamlanmasında emeği geçen Hüseyin Aksakal'a çok teşekkür ediyorum.

Keyifli okumalar...

Fahri Sherlock Holmes

Konu Shoryuken tarafından (02.Şubat.2016 Saat 20:32 ) değiştirilmiştir.
Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 01.Şubat.2016, 23:45   #2
Onursal Üye

Beymelikli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
Beymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond repute
Her emeği geçen arkadaşımıza çok çok teşekkür ederim.Sağolun arkadaşlar.
Beymelikli18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 00:06   #3
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Murat hepinize çok teşekkür ederim. Mükemmel bir iş çıkarıyorsunuz... Kaliteli, eksiksiz bir işçilik...
Ancak Muratcığım bu serinin bir listesi yok sanırım varsa bile ben göremedim.. Tekrar teşekkürler...
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 00:21   #4
Yönetici

Shoryuken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1017866
•Rep Seviyesi :
Shoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond reputeShoryuken has a reputation beyond repute
Alıntı: savok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Murat hepinize çok teşekkür ederim. Mükemmel bir iş çıkarıyorsunuz... Kaliteli, eksiksiz bir işçilik...
Ancak Muratcığım bu serinin bir listesi yok sanırım varsa bile ben göremedim.. Tekrar teşekkürler...

Birkaç sayı daha yayınladıktan sonra bu dizi için bir alt başlık ve liste hazırlama düşüncesindeydim. Yakında listemizi yayınlarız inşallah.

Fahri Sherlock Holmes

Shoryuken isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 00:43   #5
Onursal Üye

serdary67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
serdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond repute
Dev boyutta bir emek, şükranlarımı sunmaktan başka yazabileceğim bir şey sizlere yok.
serdary67 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 00:43   #6
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

hüseyin aksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 341238
•Rep Seviyesi :
hüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond repute
Bunun önsözünü ben mi çevirdim? İyi etmişim ama hiç hatırlamıyorum.
hüseyin aksakal isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 01:15   #7
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Muazzam bir çalışma daha. Çok büyük keyifle okuyacağım.

Katkıda bulunan üç üstadıma da çok teşekkür ediyorum.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 01:54   #8
Onursal Üye

ahmet akyol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 25450
•Rep Seviyesi :
ahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond reputeahmet akyol has a reputation beyond repute
Tek kelime ile muhteşem...Emeğinize ve Ellerinize sağlık.
ahmet akyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 15:49   #9
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

hüseyin aksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 341238
•Rep Seviyesi :
hüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond repute
Alıntı: hüseyin aksakal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunun önsözünü ben mi çevirdim? İyi etmişim ama hiç hatırlamıyorum.

Röportaj denileydi hatırlardım. Önsöz deyince bilememişim.
hüseyin aksakal isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Şubat.2016, 17:10   #10
Onursal Üye

sebo22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 18644
•Rep Seviyesi :
sebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond reputesebo22 has a reputation beyond repute
emeği geçen tüm dostlara en derin şükranlarımı sunuyorum...
sebo22 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
balonlama, çeviri balonlama, cimmerian, conan, conan the barbarian, conan the cimmerian, ctb, dark horse, dark horse comics, hüseyin aksakal, klasik maceralar serisi, kurdun gecesi, prospero, shoryuken, türkçe

Seçenekler
Stil